Білайн дарує красиві номери своїм абонентам

Anonim

Мобільний оператор Білайн запрошує підключитися до своєї мережі та отримати в подарунок гарний номер. Акція діє з 11 листопада та поширюється на тарифи «Анлім», «Сім'я», «Супер Сім'я» та «Супер Сім'я+». Підключитися можна у фірмових салонах оператора по всій Росії. Крім того, підключення доступне і в дилерській мережі. Варто враховувати, що з 11 листопада ця акція діє і в інтернет-магазині Білайн, але поширюється лише на тарифний план Анлім.

Як стати учасником

Щоб отримати гарний, так званий «бронзовий» номер у подарунок, при підключенні слід озвучити консультанту своє бажання. Слід враховувати, що акція діє до тих пір, поки такі номери є в наявності. Цю інформацію в кожному конкретному випадку варто уточнювати у продавця в салоні.

Взяти участь в акції може абсолютно будь-яка людина. Для цього необхідно підключитися до одного із зазначених тарифних пакетів і після цього поповнити баланс на суму щонайменше 200 рублів. Тарифи «Сім'я», «Супер Сім'я», «Супер Сім'я+» мають дещо інші умови. Тут необхідно підключитися зі стартовою сумою не менше 300 рублів. Після активації баланс має бути поповнений не менше ніж на 200 рублів.

У брендованих салонах стати учасником акції може будь-який відвідувач, який підключиться до одного з аналізованих тарифів зі стартовою сумою не менше 500 рублів.

Додаткові умови

Трохи відрізняються умови підключення в магазинах мобільної електроніки Ноу-Хау в Москві та області. Тут потрібно виконати одну з двох умов:

  • Підключитися до тарифу зі стартовою сумою не менше 500 рублів;
  • Активувати тариф Анлім з початковою сумою 200 рублів. У такому разі абонентська плата відразу списується за квартал чи півроку.

Підключення на брендованих стійках Білайн можна виконати за умови дотримання однієї з таких умов:

  • Якщо підключений пакет Анлім і початкова сума не менше 500 рублів;
  • Виконати підключення до тарифних пакетів Анлім та Сім'я зі стартовою сумою 0/50/200/300 рублів. При цьому оплату потрібно зробити лише за один місяць. Вартість пакету списується відразу при підключенні.

Сума стартового балансу в кожному окремому випадку повинна уточнюватися у продавця.

Якщо абоненту необхідно більше 5 сім-карт такого плану, то шоста і наступні оплачуються за стандартними розцінками. Організатор має право змінювати умови акції в односторонньому порядку. Про це він повідомляє громадськість не менш як за 10 днів. Брати участь в акційній пропозиції можуть усі громадяни Росії, які досягли повноліття. При собі обов'язково мати паспорт.