Даніком пропонує вигідно поміняти хвилини на гігабайти в голосовому помічнику

Anonim

Абоненти мобільного оператора DANYCOM.Mobile тепер зможуть обмінювати залишки трафіку, що входить у тарифний пакет, у голосовому помічнику. Тепер обмінювати невитрачені хвилини та смс-повідомлення на гігабайти і назад можна дуже швидко, через сервіс «Голосовий помічник». комп'ютерах.

Про послугу обміну трафіку

Даником був одним із перших російських операторів, який влітку 2018 року запустив послугу, що дозволяє обмінювати окремі пакети, що входять до тарифу.Вже у серпні минулого року цим сервісом скористалося близько 18% абонентів, а у вересні 20%. Більше 41% всіх обмінів – це обмін зайвих гігабайт на хвилини, близько 40% – це обмін зайвих хвилин на гігабайти. Часто змінюються і SMS-повідомлення на хвилини, такі операції проводить близько 36% всіх абонентів.

Ще під час тестування зв'язку Даніком деякі користувачі говорили про те, що було б непогано передбачити можливість змінювати певний набір послуг на інший. Оператор прислухався до думки громадськості і запустив таку послугу.

Як скористатися послугою

Щоб скористатися розглянутою опцією, потрібно зателефонувати за коротким номером 1001, після чого натиснути на кнопку 1 і прослухати інформацію про чинний тарифний пакет, стан рахунку та залишки трафіку. Потім в основному меню вибирають пункт «Хочу обміняти трафік» і чітко дотримуватися підказок помічника. Варто враховувати, що обмінювати свої залишки можна безкоштовно і без абонентської плати.

Умови

Сервіс дозволяє здійснювати обмін ліміту, що входить у тарифний пакет, за будь-яким напрямом. Правила такі:

  • Хвилини. Одну хвилину можна поміняти на 6 смс-повідомлень або 20 МБ мобільного інтернету;
  • SMS-повідомлення. У цьому напрямку 10 повідомлень можна змінити на 1 хвилину розмов або 1 SMS на 1 МБ інтернету;
  • Мобільний інтернет. Можливий обмін 24 МБ на 1 хвилину або 3 МБ на 1 смс-повідомлення.

Не варто забувати про умови дії цієї послуги. Обмінювати можна лише той обсяг, який доступний у поточному розрахунковому періоді. Отримані пакети не можна обмінювати повторно. Крім того, отримані таким чином хвилини, SMS-повідомлення або гігабайти не накопичуються в рамках опції «Накопичення трафіку».

Сумарний обсяг доступного трафіку абонента, отриманий в результаті використання додаткових послуг, не повинен бути вищим за ліміт, який визначений як максимальний за послугою «Накопичення трафіку».Переклад виконати буде неможливо, якщо вказаний поріг вже був перевищений.

Скористатися такою опцією можуть усі абоненти оператора Даніком, крім тих, які користуються тарифними планами «Ксенон», «Гелій», «Дзвони безкоштовно». Якщо виникли якісь питання, щодо обміну рекомендується зателефонувати на телефон гарячої лінії або зв'язатися з оператором чату.