Йота обрушила ціни на інтернет для модемів

Anonim

Оператор Yota знижує вартість безлімітного 4G-інтернету для модемів і при цьому збільшує швидкість передачі даних у 71 російському регіоні. Найбільш помітне зниження вартості послуг спостерігається в Оренбурзькій, Пензенській, Ульянівській області та Чувашії. Абоненти, які користуються тарифами для модемів, заплатять тут на 53% менше, ніж раніше. Заявлена ​​швидкість інтернету від оператора 10 Мбіт/с.

Йота розширює межі спілкування

Завдяки перегляду цін і зменшенню вартості послуг, безлімітний інтернет від мобільного оператора Yota стане відмінною альтернативою домашньому дротовому інтернету.Дуже зручно, що для підключення більше не потрібно чекати на прихід технічного працівника. Все що потрібно – це перевірити покриття на офіційному сайті Йота та купити модем або роутер, які пропонує компанія.

Роутери та модеми від Yota не враховують обсяг вхідного та вихідного трафіку. Вартість послуги безпосередньо залежить від швидкості доступу до мережі, але її самостійно вибирає користувач.

Для прикладу, в республіці Татарстан вартість безлімітного інтернету на швидкості 5 Мбіт/с, після перегляду ціни, складе 400 рублів, а раніше було 700 рублів. Якщо абонент підключається на максимальній швидкості, то вартість становитиме 600 рублів проти 850 рублів, як це було раніше. Ознайомитись з розцінками по всіх регіонах можна на офіційному сайті мобільного оператора.

Yota приймає старі телефони

Кілька днів тому оператора Yota, спільно з сервісом з викупу техніки ДамПродам запустили спільний проект, в рамках якого можна здати стару техніку та отримати за це гроші на мобільний рахунок.

Здати можна старі планшети та смартфони Apple, Samsung, Huawei, а також смарт-годинник Apple Watch. Приймаються і ігрові приставки Sony Play Station.

За даними керівництва сервісу ДамПродам в основному в програмі бере участь дорога техніка, ціна якої близько 50 тисяч рублів. Якщо врахувати, що багато мобільних пристроїв можна відремонтувати і продати сова, то стане зрозуміло, що маржинальність такого бізнесу може доходити до 15%. Якщо партнери поділять виручку навпіл, то очікуваний прибуток Йота складе близько 9 млн. рублів, що дуже непогано.