МТС закриває архівні тарифи

Anonim

Прес-служба оператора МТС заявила, що починаючи з 19 листопада 2019 року діючий тариф буде перенесе до архіву і стане недоступним для підключення. Умови для абонентів, які перейшли на цей тариф раніше зазначеної дати, залишаться без змін. Примітно, що в березні цього року мобільний оператор вже заявляв про закриття цього тарифного плану, але, мабуть, на той момент тариф був закритий не повністю.

Особливості тарифу

Такий тарифний план видавався разом із подарунковою сім-карткою, яку можна було подарувати комусь із рідних та близьких людей.

Цей тариф точно копіює тарифний план Супер МТС. Параметри даного тарифу такі:

  • Абонплата становить 0 рублів, але за умови, що абонент користувався платними послугами зв'язку протягом останніх 3 місяців. В іншому випадку передбачена абонентська плата у розмірі 3 рублів на добу;
  • Вихідні дзвінки на номери домашнього регіону МТС – перші 20 хвилин безкоштовно, далі 1, 5 рубля;
  • Хвилина вихідних дзвінків на стаціонарні номери Московського регіону 2, 5 рубля за хвилину, причому перші 20 хвилин на добу безкоштовні;
  • Вихідні дзвінки на номери інших операторів домашнього регіону – перші 20 хвилин безкоштовно, потім 2, 5 рубля за хвилину;
  • Вихідні дзвінки на номери МТС по всій Росії - 5 рублів за хвилину, на номери інших російських операторів - 14 рублів;
  • Смс-повідомлення на будь-які номери домашнього регіону – 2 рублі, на номери інших операторів 3, 8 рубля за штуку.

В рамках тарифного пакету 1 МБ інтернет-трафіку коштує 9, 9 рублів. За окрему плату можна підключити додаткові пакети послуг, які допоможуть заощаджувати на зв'язку.

Переваги тарифу

Тарифний пакет, що розглядається, був дійсно вигідним для багатьох користувачів. У його рамках давалося 20 хвилин безкоштовно всередині мережі, а ще 100 хвилин додатково за досить низькою ціною. Ця пропозиція від оператора оптимально підходить таким абонентам:

  • Котрі багато розмовляють, причому більшість дзвінків усередині сети;
  • Користувачам, які майже не користуються мобільним інтернетом;
  • Редко телефонуючим абонентам інших операторів.

Якщо всі умови задовольняють потребам клієнта, це може стати відмінним варіантом.

Абонентська плата тут відсутня. Завдяки цьому можна скористатися пропозицією та оцінити всі її переваги та недоліки самостійно.

В інтернеті можна знайти багато відгуків на тариф «Мій друг», як позитивного, так і негативного плану. Більшість людей добре відгукуються про цю пропозицію, вважаючи її максимально вигідною для себе.