Білайн запустив вигідний тариф "Все для своїх"

Anonim

Білайн запустив вигідний тарифний план «Все для своїх». Цей тариф відноситься до прихованих, його немає на офіційному сайті оператора. В рамках тарифу абоненти отримують 2 ГБ мобільного інтернету та 75 хвилин на будь-які російські номери. Абонентська плата складає всього 5, 09 рубля на добу.

Опис тарифу

Цей тарифний пакет на передоплатній основі. Абонентська плата складає 5,09 рублів за добу. Хвилини та трафік мобільного інтернету надається першого числа кожного місяця.Тарифікація щохвилини, з округленням у велику сторону. Дзвінки тривалістю до 3 секунд не тарифікуються. Невитрачені залишки на наступний звітний період не переносяться.

Тариф «Все для своїх» діє в ряді російських регіонів. Сюди відносяться Астраханська, Волгоградська та Ростовська область. Крім цього, підключення доступне абонентам Краснодарського та Ставропольського краю, а також у Кабардино-Балкарії, Карачаєво-Черкесії, Північній Осетії, Інгушетії, Дагестані та Чечні.

Переваги та недоліки тарифу

У цього тарифного пакету є свої переваги та недоліки, про які необхідно знати абонентам. До переваг належать:

  • Низька вартість послуг;
  • Безкоштовні дзвінки всередині мережі в домашньому регіоні;
  • Можливість підключити додаткові опції;
  • 2 ГБ надаються на високій швидкості, після вичерпання ліміту абонент може користуватися інтернетом на низькій швидкості, якої цілком вистачає для користування соціальними мережами та месенджерами.

Немало в даної пропозиції та недоліків. Основним є те, що тариф недоступний для всіх клієнтів Білайн. Підключитися до нього можна лише у тому випадку, якщо в особистому кабінеті є відповідний рядок. Можна припустити, що оператор пропонує підключатися до цього тарифу лише старим клієнтам і тим користувачам, які витрачають багато грошей зв'язок. Можливо, цей тарифний план доступний і тим абонентам, які думають переходити до іншого оператора.

Крім цього з недоліків даного тарифного пакета можна відзначити такі:

  • Невелика кількість мобільного інтернету на високій швидкості;
  • Похвилинна оплата розмов;
  • Відсутність можливості перенести невикористані залишки на інший місяць.

Якщо мобільний рахунок не поповнюється протягом 240 днів, то договір вважається розірваним за ініціативою абонента.

Що включено до абонентської плати

Всього за 5, 09 рублів на добу абонентам, які підключилися до тарифу, доступний такий набір послуг:

  • 2 ГБ мобільного інтернету на високій швидкості. Після вичерпання цього ліміту швидкість передачі знижується до 64 кбіт/с;
  • 75 хвилин на будь-які номери домашнього регіону та на номери Білайн по всій Росії.

Вихідні дзвінки на номери Білайн свого регіону проживання або регіону безкоштовні. Усі вхідні дзвінки не тарифікуються.

Понад абонентської плати

За потреби можна користуватися і додатковими послугами зв'язку за окрему плату:

  • Вихідні дзвінки всередині мережі після вичерпання ліміту 3, 21 рубля за хвилину;
  • Вихідні дзвінки на номери всіх операторів зони Білайн-Кавказ - 1, 29 рублів за хвилину;
  • Смс-повідомлення на номери будь-яких закордонних операторів – 5, 45 рублів за штуку;
  • Дзвінки до країн СНД, Грузії та України – 30 рублів за хвилину;
  • Вихідні до країн Європи, Туреччини, Китаю та США – 50 рублів за хвилину;
  • Дзвінки абонентам усіх інших країн – 80 рублів на хвилину.

Щоб знизити вартість дзвінків абонентам, які проживають у країнах СНД, рекомендується підключити опцію «Ласкаво просимо на Все!». В цьому випадку вартість дзвінків до країн СНД обійдуться від 3, 5 рублів за хвилину, абонентська плата не передбачена. Щоб підключити послугу, слід набрати 067401501, для відключення – 0674015000.

Як підключити тариф

Підключити цей тарифний план можна тільки в особистому кабінеті. Для цього слід переглянути всі доступні пропозиції та пересунути бігунок в активне положення навпроти потрібного рядка.

Варто враховувати, що, перейшовши на цей тариф, не можна буде повернутися на свій старий пакет, якщо він знаходиться в архіві. Попередньо рекомендується уважно вивчити умови надання послуг та прийняти виважене рішення.

Як відключити

Деактивувати тарифний план можна також через особистий кабінет. Для цього слід просто пересунути бігунок, зробивши його неактивним. Крім цього, можна просто вибрати інший тариф, в цьому випадку чинний автоматично відключиться.

Якщо через якусь причину не вдається самостійно перейти на інший тариф від мобільного оператора Білайн, можна зателефонувати на гарячу лінію. Варто враховувати, що консультант уточнить паспортні дані, щоб ідентифікувати особу людини, яка зателефонувала.