Мегафон відкрив свій майданчик на AliExpress

Anonim

Мегафон оголосив про відкриття власного інтернет-магазину на AliExpress. Запуск свого онлайн-майданчика був присвячений початку осінніх розпродажів, які в листопаді проводять рітейлери всіх країн. У лінійці фірмового магазину оператора є і продукція Apple.

Особливості нового магазину

Онлайн-майданчик російського оператора доступний за адресою megafon.ru.aliexpress.com. До 11 листопада в магазині було представлено кілька моделей iPhone із різним кольором корпусу. Саме Мегафон став першим офіційним вітчизняним реселером яблучного виробника на майданчику Tmall.

У дні розпродажів вся продукція, представлена ​​в даному магазині, буде продаватися зі суттєвою знижкою. Наприклад, купити модель iPhone XR 64 Gb можна буде лише за 42 490 рублів. Примітно, що весь куплений товар доставляється кур'єрською службою. Очікується, що вже в найближчому майбутньому асортимент буде значно розширено.

Електроніка є найбільш затребуваною категорією в Росії. Так число запитів на російській версії AliExpress у цій категорії досягло 4, 5 млн. на місяць, при цьому щороку спостерігається приріст близько 10%.

Вартості нового магазину

Офіційний онлайн-магазин від Мегафона має ряд переваг перед конкурентами.

  • На майданчику реалізується лише оригінальна та сертифікована продукція;
  • Предбачено гарантійне обслуговування техніки у спеціалізованих центрах;
  • Постійно діють акції та спеціальні пропозиції;
  • Є доставка прямо до дверей покупця.

Російська версія AliExpress була запущена трохи більше місяця тому, але вже зроблено перші кроки в галузі спільної соціальної комерції. Оператор підтримав спільну ініціативу китайського торгового майданчика і до основних листопадових розпродажів запустив власний магазин, який став першим офіційним реселером компанії Apple. Крім того, Мегафон є першою російською телеком-компанією, яка почала торгувати на Аліекспрес.

«Всесвітній День шопінгу», що проводиться 11 листопада, показав, наскільки затребувана у покупців продукція яблучного виробника. Варто згадати, що попередні роки з п'яти найпопулярніших товарів на платформі два були з лінійки Apple».