Як МТС обманює абонентів при нарахуванні кешбеку

Anonim

Оператор МТС прославився дивним нарахуванням кешбеку і не менш дивною роботою служби підтримки. Ще одна історія з'явилася на порталі Пікабу. Абонента при покупці телефону в салоні зв'язку продавщиця запевнила, що знижка більше не діють, але можна оформити другу сім-карту або отримати гроші. Крім цього, можна було купити аксесуар із можливістю сплатити частину його з кешбеку. Від цих пропозицій хлопець відмовився, а телефон все одно купив, тому що йому була потрібна ця модель. Але кешбек абоненту не дістався.

Повернення кешбеку

Через деякий час на телефон надійшло смс-повідомлення, яке сповіщало про те, що звернення було прийнято в роботу, хоча покупець жодного звернення не залишав.

Ще через два тижні знову прийшло смс-повідомлення, де було написано, що кешбек за цим номером переведено. Тут абонент вирішив підняти чек, який йому дали при покупці смартфона, і подивитися, що там за номер.

І стало зрозуміло, що кешбек все-таки перерахувався, але зовсім не покупцю цієї моделі, а на сторонній номер.

Чекаючи деякий час, користувач вирішив написати про цю проблему в чат. На це звернення оператор відповів, що знайшов написану заяву і потрібно обов'язково підійти до салону зв'язку. Було зроблено фотографії чека, де вказано сторонній номер, і складено претензію, все це користувач відніс до найближчого салону зв'язку.

Розв'язка

Реальний покупець, який не отримав кешбек, довго переписувався в чаті зі службою підтримки та надсилав фотографії всіх документів. Але претензію так і не розглянули, закривши, оскільки не було надано достатньо доказів, та й кешбек пішов на номер невідомого абонента.