Мегафон запустив мобільний додаток для віртуальних АТС

Anonim

Мобільний оператор Мегафон заявив про запуск нової мобільної програми, яка дозволяє керувати віртуальною АТС. Ця телеком-компанія перша на російському ринку представила сервіс «Віртуальна АТС». Завантажити програму можна в офіційних магазинах додатків Play Market та App Store. Після встановлення утиліти прямо на екрані свого смартфона можна буде переглянути статистику дзвінків від клієнтів, а також змінювати налаштування перерозподілу дзвінків. Додаток дозволить оцінювати ефективність роботи кол-центру.

Кому буде корисний сервіс

Дана послуга була розроблена спеціально для представників малого та середнього бізнесу. За основу були прийняті завдання, які часто поставлені перед керівниками таких компаній:

  • Автоматизована обробка викликів клієнтам;
  • Постійно залишатися на зв'язку;
  • Підвищити рівень лояльності, за рахунок якісного зворотного зв'язку.

Новий сервіс дозволяє записувати телефонні розмови, при необхідності відстежувати статистику як прийнятих, так і неприйнятих дзвінків, а також налаштовувати повідомлення про пропущені дзвінки. Такі повідомлення можуть надходити за допомогою смс-повідомлень, через електронну пошту або месенджер Telegram.

Все для розвитку бізнесу

Запуск унікальної програми прокоментував Павло Захаров, директор з маркетингу корпоративного бізнесу компанії Мегафон.Зокрема, він заявив, що ефективна робота з клієнтами – це головна складова ефективного розвитку бізнесу. Нова програма від мобільного оператора зв'язку дозволяє якісно вирішити це завдання, розподіляючи виклики від клієнтів так, щоб жоден із дзвінків не залишився без відповіді.

Розроблена програма, яку можна встановити на пристрої з операційною системою Android та iOS, дозволяє зручно працювати з корпоративною телефонією. За рахунок нововведення пульт керування такою телефонною станцією завжди знаходиться у керівника.