Мегафон продає смартфони Xiaomi зі знижкою 4000 рублів

Anonim

Оператор Мегафон пропонує взяти участь в акції та купити новий смартфон Xiaomi зі знижкою в 4 тисячі рублів. Учасниками акції можуть стати нові абоненти, що підключилися до лінійки «Включайся!». Пропозиція діє починаючи з 2 листопада цього року.

Як стати учасником

Акція проводиться з 2 листопада по 31 грудня 2019 року. Варто враховувати, що вона може бути завершена достроково організатором у тому випадку, якщо мобільні пристрої вказаного бренду в салонах закінчаться.

Стати учасником даного промо нескладно. Для цього слід дотримуватися ряду умов:

  • Підключитися до одного з діючих тарифів лінійки «Включайся»;
  • Активувати опцію «3000 акційних рублів», внісши гроші через касу або за допомогою банківської картки;
  • Придбати смартфон Xiaomi Mi A3 за акційною ціною.

В рамках цієї акції автоматично підключається опція «Гігатека», нею можна безкоштовно користуватися протягом двох місяців. Після зазначеного терміну вона також автоматично відключається.

Додаткові умови

Участь у промо від оператора Мегафон можуть усі громадяни Росії, які досягли 18 років. Варто знати і про низку обмежень.

  1. Будь-який смартфон, який бере участь в акційній пропозиції, можна придбати на виплат, без переплат. При цьому будь-якими додатковими знижками покупець скористатися не може.
  2. Один телефонний номер може брати участь у цій акції всього раз. При цьому участь можлива лише в тому випадку, якщо мобільний пристрій купується в регіоні, де було укладено договір з оператором.
  3. Якщо куплений мобільний пристрій було повернуто у передбачений законодавством строк через несправність, то послуги зв'язку оплачуються щодо чинного тарифного плану.

Участь абонента в акції означає його повну згоду з усіма умовами, передбаченими організатором.

Мобільний оператор може в односторонньому порядку змінити умови промо. У цьому випадку громадськість має бути поінформована про зміни за 10 днів, до набуття ними чинності. Вирішення всіх спірних питань між організатором та учасниками в рамках чинного законодавства.