Новим абонентам МТС дарує домашній інтернет та ТБ

Anonim

Жителі Москви та Підмосков'я, які підключаться або перейдуть на тарифи лінійки «Весь МТС» отримують унікальну можливість стати учасником акції «Місяць у подарунок». В рамках акції всім абонентам надається 100% знижка на оплату тарифного пакета в перший місяць користування.

Умови акції

Акційна пропозиція діє з 21 жовтня 2019 року по 28 лютого 2020 року. Всі нові абоненти, які підключилися до тарифних пакетів зазначеної лінійки або перейшли на цю тарифну лінійку, отримують знижку 100% на оплату послуг.Фактично клієнт може користуватися послугами зв'язку безкоштовно протягом місяця. Через зазначений час послуги тарифікуються за звичайним принципом. За умовчанням вважається, що беручи участь у акції, клієнт автоматично погоджується з умовами організатора.

Варто враховувати, що для участі в промо на мобільному рахунку має бути не менше 300 рублів. Ці гроші не списуються за перший місяць користування тарифом, що розглядається.

Як підключитися

Щоб підключитися, необхідно залишити заявку на офіційному сайті оператора МТС. Для початку моно самостійно перевірити можливість підключення послуги за своєю адресою, для цього його слід вбити у типову форму.

Якщо тарифний план у цьому районі доступний, то заповнюють анкету. Тут вказують ПІБ і номер телефону для связи.

До підключення доступно два тарифні пакети із зазначеної лінійки, кожен з яких включає великий пакет послуг.

  1. Весь МТС Супер ТВ. Вартість 950 рублів на місяць. В рамках цього тарифу користувач отримує домашній інтернет, цифрове телебачення та мобільний зв'язок. Передбачено безлімітний мобільний інтернет, а також 500 хвилин та 500 смс-повідомлень на номери різних російських операторів. Усередині мережі по всій Росії можна дзвонити без обмежень і безкоштовно. Абоненту доступно 139 телеканалів.
  2. Весь МТС. Вартість тарифу 650 рублів на місяць. За цю ціну абонент отримує послуги домашнього інтернету та мобільного зв'язку. В абонплату водить 2 ГБ мобільного інтернету, 350 хвилин та стільки ж повідомлень на будь-які російські номери. При цьому всі дзвінки всередині мережі безлімітні та безкоштовні.

Вибравши будь-який із цих тарифів, клієнт мобільного оператора може протягом 30 днів безкоштовно користуватися всіма сервісами, які до нього входять. При цьому можна за окрему плату підключити додаткові опції.