Як отримати кешбек 25% при покупці смартфона в МТС

Anonim

Оператор МТС пропонує купити смартфон Vivo та отримати до 25% кешбеку. Акція проводиться протягом місяця з 1 листопада до 1 грудня 2019 року. Для участі в акції потрібно лише вибрати зазначений товар в інтернет-магазині або в салоні зв'язку.

Як стати учасником акції

Взяти участь в даній акції можуть всі громадяни Росії, які досягли повноліття. Для цього необхідно:

  • В салоні зв'язку або в онлайн-магазині вибрати один із товарів, що беруть участь в акції;
  • Оформляють покупку смартфона, сплативши будь-яким зручним способом.

Слід враховувати, що при оформленні покупки в інтернет-магазині потрібно вказати спосіб доставки самовивезення. Тут обирають найближчий салон, де при отриманні замовлення співробітнику повідомляють про бажання взяти участь у акції.

Кешбек нараховується і стає доступним для списання у спеціальному сервісі «МТС Cashback» вже наступної доби після покупки смартфона в салоні МТС. При покупці в онлайн-магазині бонусні бали зараховуються на рахунок лише через місяць.

Як накопичити кешбек

Є кілька варіантів накопичення бонусних балів. Щоб нагромадити кешбек, необхідно:

  • Здійснити покупки у фірмовому салоні або в офіційному інтернет-магазині. Це дає можливість отримати до 6 тисяч рублів у вигляді кешбеку;
  • 2% від вартості покупець отримує при переході з сайту або мобільного додатка на сервіс МТС Cashback;
  • 1% при оплаті карткою МТС.

Накопичений кешбек можна витратити на оплату покупок або оплату послуг зв'язку собі та рідним.

Які товари беруть участь в акції

У даній акції бере участь 8 мобільних пристроїв Vivo, вартістю від 6990 до 17990 рублів. Об'єм вбудованої пам'яті становить від 32 до 128 ГБ.

За необхідності можна оформити безвідсоткову розстрочку на рік. При цьому будь-які переплати в даному випадку відсутні. Покупець виплачує вартість товару рівними частинами.

На що звернути увагу

Варто враховувати, що пропонований товар може трохи відрізнятися від зображень на рекламних брошурах, що розповсюджуються. Крім того, слід враховувати:

  • Кількість акційного товару обмежена;
  • Для отримання кешбеку слід попередньо активуватися у спеціальному сервісі;
  • Приймаючи участь в акції, користувач повністю погоджується з усіма умовами організатора.

Всі смартфони, які беруть участь у акції, сертифіковані. Організатор має право змінювати умови промо в односторонньому порядку, при цьому учасники інформуються за кілька днів через засоби масової інформації.