Віртуальний оператор розпочав продаж сім-карт на бортах російських літаків

Anonim

Мобільний оператор Easy4 почав продавати свої сім-карти на бортах літаків. На даний момент охоплено сім російських авіакомпаній, включаючи найбільших авіаперевізників ПАТ «Аерофлот-російські авіалінії», АТ «Авіакомпанія «Росія» та ПАТ «Авіакомпанія «ЮТейр». Угода була підписана між ТОВ Торговим домом «ІЗІ4», що належить Easy4, та АТ «Аеромар», великим оператором торгівлі на бортах літаків.

Що в угоді

Згідно з угодою АТ "Аеромар" продаватиме sim-картки мобільного оператора Easy4 в літаках семи великих вітчизняних авіакомпаній, а також в інтернет-магазині SkyShop.Купити сімку цього оператора, у тому числі можна на бортах таких авіаперевізників як "Аерофлот", "Росія", Utair, "Аврора", "Якутія", "РусЛайн" та Royal Flight. Надавати послуги зв'язку в рамках угоди компанія ТОВ «Сонет», що належить оператору Easy4.

Починаючи з жовтня цього року на бортах даних авіаліній до підключення доступно два класичні тарифні пакети, які забезпечують якісний голосовий зв'язок, а також мобільний інтернет за фіксованою вартістю. Послуги надаються лише в країнах присутності вказаного оператора.

Авіапасажири можуть придбати сім-карти з уже активованим тарифом «ПРОМО Легко по країнах».Інтернету або 500 хвилин для голосового зв'язку. Суму на рахунку можна використати на свій розсуд доти, доки вона не буде повністю вичерпана. Відразу після цього тариф автоматично переключиться на пакет «Легко країнами».

Тарифний план «ПРОМО Легко по країнах» дозволяє користуватися зв'язком більш ніж у 150 країнах по всьому світу, включаючи найпопулярніші туристичні напрямки. Так зв'язок доступний у Туреччині, Чехії, Греції та Болгарії. Вказаний тариф працює і по всій території Російської Федерації. По кожній із країн рекомендується використовувати однакову кількість мобільного інтернету, хвилин або смс-повідомлень. При цьому ціна в кожному випадку фіксована і не залежить від місцезнаходження абонента.

Тариф «Коннект999»

Авіапасажирам пропонується ще один тарифний план, який користується особливою популярністю у абонентів Easy4. Йдеться про тариф «Коннект999», в рамках якого можна скористатися мобільним інтернетом. Такий пакет обійдеться абоненту 999 рублів, без ПДВ. За таку ціну користувач отримує 3 ГБ інтернету, які можна використовувати в 49 країнах світу, включаючи найпопулярніші напрямки.

У аналізованому тарифі немає щомісячної абонентської плати або прихованих платежів. Абонент оплачує лише ті послуги, якими фактично користується. Такий пакет оптимально підходить не лише для смартфонів, а й інших пристроїв. Сім-карту можна використовувати в планшетах та роутерах. При цьому немає жодного обмеження щодо роздачі інтернет-трафіку на інші пристрої.