Пошта Росії продаватиме через термінали сімки МТС

Anonim

МТС встановив шість терміналів, які дозволяють придбати sim-картки. Підключення виконується автоматично, така послуга зараз доступна жителям Східного, Центрального, Південного та Таганського адміністративних округів Москви.

Як отримати сімку

Отримати sim-карту МТС у новому терміналі нескладно, для цього необхідно дотримуватися інструкцій:

  • Користувач вибирає в терміналі відповідний пункт меню;
  • Далі до спеціального сканера прикладається розворот паспорта з фотографією;
  • Після цього відразу потрібно сфотографуватися.

Термінал автоматично зіставляє фотографію в паспорті з щойно зробленим фото та визначає справжність документа. Якщо жодних питань не виникло, то складається типовий договір, до нього вносяться дані наданого паспорта. Після цього клієнт отримує на руки сім-карту з обраним тарифним планом.

Захист даних забезпечений

Оператор МТС почав впроваджувати автоматичні системи видачі сім-карток ще з 2016 року. Зараз компанія експериментує з налаштуваннями обладнання, роблячи їх більш практичними та з місцями встановлення. Раціонально встановлювати такі термінали у поштових відділеннях, де висока прохідність людей. Керівництво компанії МТС розраховує, що такий формат продажу сімок незабаром стане досить популярним, особливо у молоді.

Пристрої оснащені програмним комплексом, які забезпечують чітку обробку персональних даних та їх захист від зовнішніх та внутрішніх мережевих атак, при передачі інформації каналами зв'язку.Інтерфейс всіх таких апаратів підтримує кілька найпопулярніших іноземних мов. Отримати sim-карту в такий спосіб можуть усі повнолітні громадяни Росії та іноземні громадяни.