МТС збільшує трафік у роумінгу

Anonim

Починаючи з 7 листопада 2019 року «Забугорище» стане дорожчим. Але стане доступно ще більше інтернет-трафіку на максимально можливій швидкості в роумінгу.

Які саме зміни будуть

Абонентам МТС, які часто подорожують, необхідно знати про нові пропозиції, знаходячись у роумінговій зоні. Так, з 7 листопада буде збільшено обсяг включеного в пакет інтернету на максимально можливій швидкості в рамках опції «Біт за кордоном». Зміни торкнуться відразу 75 найпопулярніших напрямів.

  • При підключенні даної опції дається 500 МБ на добу, замість 100, як раніше;
  • При підключенні послуги «Максі БІТ за кордоном» дається 900 Мб, замість 200, як це було раніше;
  • При активації опції «Супер БІТ за кордоном» надається 1, 5 ГБ на добу (раніше був 1 ГБ). Примітно, що при підключенні даної опції в 11 країнах інтернетом можна користуватися взагалі без обмежень щодо трафіку.

Розмір абонентської плати за активацію послуг, що розглядаються, залишається незмінною.

Зміни в опції «Забугорище»

Тут мобільний оператор теж вносить низку змін, завдяки яким користуватися послугами зв'язку в роумінгу стане ще вигідніше. Так збільшується обсяг включеного трафіку, і тепер він становитиме:

  • 1 ГБ на добу (перед цим давалося лише 500 МБ) під час перебування у зоні «Популярні країни». Сюди входить Абхазія, Німеччина, Греція, Єгипет, США, Туреччина, Україна, Чехія, Швеція та низка інших популярних напрямів;
  • Дається 500 МБ (замість 100 МБ, як було раніше) у зоні «Інші країни». Сюди належить Азербайджан, Білорусь, Болгарія, Монако, Словенія, Хорватія, ПАР та Японія.

Вказана опція почне працювати в Тунісі та на Філіппінах, при цьому не буде жодних обмежень щодо обсягу скачування. Плата за послуги в цих країнах прирівнюється до ціни в зоні «Інші країни». Списання буде здійснюватись тільки при виході абонента в інтернет, при цьому дзвінки та смс-повідомлення тарифікуються за звичайними тарифами. Вартість послуги "Забугорище" в зоні "Популярні країни" - 390 рублів за добу, в зоні "Інші країни" - 410 р./добу.

Крім цього буде запущено нову опцію «Забугорище +», завдяки якій можна буде будь-які 10 днів перебування за кордоном користуватися послугою «Забугорище» абсолютно безкоштовно. Це стосується як пакету «Популярні країни», так і пакету «Інші країни». Детальна інформація щодо цієї послуги буде розміщена на офіційному сайті в день її запуску.

У п'ять разів зросте обсяг трафіку в рамках додаткової опції «Турбо-кнопка за кордоном», він збільшиться до 500 МБ за добу, а вартість залишиться незмінною. Варто враховувати, що послуга перестане діяти у низці країн, куди належить Бангладеш, Йорданія, Марокко, Камбоджі, Киргизстан та Таджикистан. Всі інші параметри залишаються без змін.