Абоненти Теле2 можуть підключитися до якісної телемедицини

Anonim

Російський оператор мобільного зв'язку Теле2 пропонує всім своїм клієнтам підключитися до унікального сервісу «Телемед». Це сервіс дистанційної медичної допомоги, який дозволяє консультуватися з лікарями по телефону, а також при необхідності отримувати рекомендації дієтолога і навіть радитися з юристами в галузі охорони здоров'я.

Як підключитися

Підключитися до послуги можуть усі охочі, зробити це можна у фірмових салонах оператора. Для підключення слід купити спеціальний сертифікат, вони доступні в салонах по всій Росії.

Вартість річних сертифікатів варіюється в залежності від набору послуг. Ціна від 2 до 4 тисяч рублів. Після придбання картки слід лише зателефонувати за вказаним телефоном та активувати послугу. Після цього користувач отримує доступ до особистого кабінету, тут можна переглянути запис усіх попередніх консультацій та побачити результати пройдених обстежень.

Останнім часом у Росії активно розвиваються онлайн-сервіси цифрової медицини. Однак, незважаючи на це, багато людей вважають за краще спілкуватися з лікарями наживо, а не в чатах. Консультації авторитетних лікарів можна отримати у будь-який зручний час, включаючи нічний час та вихідні. Тепер немає необхідності шукати потрібну інформацію в інтернеті, кваліфіковані фахівці дадуть вичерпні відповіді на всі запитання.

Які консультації доступні

Теле2 пропонує не виходячи з дому отримати консультації провідних лікарів з різних медичних закладів країни.Усі абоненти, які активують послугу, можуть отримати й другу експертну думку. Фахівці кращих медичних центрів перевірять поставлений діагноз і дадуть незалежний висновок.

Доктор на зв'язку

Всім клієнтам Телемеда автоматично активується послуга «Дзвінок здоров'я». Щомісяця у попередньо узгоджений час пацієнтові дзвонить лікар і уточнює його стан здоров'я та наявність скарг. За потреби підтримується зв'язок із родичами хворої людини. Якщо пацієнт не відповідає на дзвінок лікаря, то останній передзвонює рідним.

Якщо діагностовано захворювання, то лікар проінструктує родичів щодо прийому ліків хворим та подальших обстежень. Крім того, самому пацієнту будуть надані цінні рекомендації, які допоможуть швидше відновити здоров'я.

Допомога професіоналів

Сервіс включає велику кількість різних послуг, у тому числі можна отримати консультацію юриста щодо сфери охорони здоров'я.Досвідчені юристи пояснять, як правильно захистити свої інтереси та як можна оскаржити дії медпрацівників. Крім цього можна отримати вичерпну відповідь щодо ЗМС.

У сервіс включена послуга «Чесна фармакологія», завдяки якій можна підібрати більш дешеві аналоги призначених ліків. Передбачено консультації лікаря геріатра для людей похилого віку. Цей фахівець обговорить з людиною похилого віку дієту та складе індивідуальний план профоглядів.