МТС і Теле2 братимуть гроші за деталізацію дзвінків

Anonim

Оператори МТС та Теле2 оголосили про зміну умов надання послуги деталізації дзвінків. У компанії МТС поправки набудуть чинності з 5 листопада поточного року, Теле2 з 1 листопада. Вартість разової деталізації за будь-який період у салонах МТС складе 90 рублів, у Tele2 роздруківка за місяць коштуватиме 60 рублів.

Зміни у МТС

Оператор оголосив про збільшення вартості деталізації, замовленої в салонах зв'язку. Ціна буде змінена з 5 листопада 2019 року і становитиме 90 рублів за будь-який період. Всі інші параметри цієї опції залишаються на колишньому рівні.

Щоб не витрачати час і не ходити в салон, можна переглянути всю інформацію по телефонному номеру в особистому кабінеті, в розділі Рахунок. Детальний звіт доступний і у фірмовому додатку мобільного оператора.

Крім цього замовити таку документацію можна на e-mail. При необхідності можна виставити періодичність, з якою звітні документи надходитимуть на пошту. Це дозволить контролювати свої витрати.

Можна замовити доставку такого документа кур'єром. Вартість цієї послуги 150 рублів. Доступна і відправка Поштою Росії, тут вартість всього 75 рублів.

Зміна у Теле2

У цієї телекомунікаційної компанії змінюються розцінки лише для корпоративних клієнтів. Вартість роздруківки цього документа за місяць складе 60 рублів. Всі інші параметри залишаються без змін.

При необхідності складання звітної документації, корпоративний клієнт повинен принести за формою заповнену заяву до салону зв'язку, до відділу роботи з юридичними особами. Подати документ може:

  • Безпосередньо керівник компанії. При ньому має бути паспорт та друк;
  • Представник компанії, з довіреністю та документів, що засвідчує особу.

Така послуга досить затребувана у юридичних осіб. Вона дозволяє контролювати витрати на зв'язок та уникати зайвих витрат. Можна замовляти звіт як за окремим номером, так і за загальним рахунком.