Нова послуга Мегафон допоможе заощадити час і зберегти нерви

Anonim

Мегафон презентував нову послугу «Знаю, хто дзвонить», яка допоможе захиститися від спаму. Тепер абоненти цього мобільного оператора зможуть легко дізнатися, з якої організації телефонують навіть у тому випадку, якщо номери немає в телефонній книзі. При активації даної послуги абоненту доступна додаткова інформація про дзвінка. При цьому інформація висвічується безпосередньо на екрані під час дзвінка. Це дуже зручно, оскільки абонент може швидко ухвалити рішення, відповідати на виклик чи ні.

Яка інформація відображається

Якщо опція активована абонентом, то під час дзвінка на екрані висвічується найменування юридичної особи та додаткові дані щодо того, чи є дзвінок спамним чи ні.

Мегафон дбає про своїх клієнтів, тому всі сервіси, що запускаються за допомогою партнерів, спрямовані на забезпечення комфортного користування послугами зв'язку. Тепер можливо не тільки побачити назву компанії, від якої надходить дзвінок, але також отримати повідомлення, якщо така організація була помічена в нав'язливих дзвінках.

Вартість підключення - 0 ₽, абонентська плата - 2, 5 ₽ на день.

Як підключитися

Підключення даної опції безкоштовне, але стягується абонентська плата у розмірі 2, 5 рубля на добу. Територія дії лише домашній регіон. З'єднання можна здійснити в особистому кабінеті, попередньо пройшовши авторизацію. Також модно підключитися за допомогою USSD або SMS:

  • Наберіть команду963 .
  • Надішліть SMS з текстом ТАК, DA, YES, ON, 1 на номер 1399.

Як відключити

Вимкнути послугу можна в особистому кабінеті, пересунувши бігунок у неактивне становище. Крім цього, можна надіслати смс-повідомлення з текстом STOP, СТОП, ВІДКЛ, OFF, або 0 на короткий номер 1399.

Варто враховувати, що опція, що розглядається, не сумісна з низкою інших послуг – МультиФон, Особистий секретар, «Мобільний Асистент», Мобільна АТС, Віртуальна АТС. Щоб сервіс працював коректно, потрібно вимкнути всі несумісні пакети.

Пропозиція недоступна при негативному балансі, знаходженні в роумінговій зоні, а також при зміні номера. Крім того, деякі застарілі моделі телефонів не підтримують цю послугу.