Безлімітний інтернет у роумінгу від Білайна став дешевшим майже в 2 рази

Anonim

Мобільний оператор Білайн періодично переглядає умови надання послуг у роумінг, роблячи їх вигіднішими та зручнішими для абонентів. У жовтні було презентовано спеціальні ціни на безлімітний інтернет від оператора у низці країн. Сюди увійшло США, Малайзія, Тайвань та Південна Корея. Тепер при знаходженні в цих країнах за безлімітний інтернет потрібно платити 199 рублів, замість 350 рублів, як було раніше.

Зручність клієнтів понад усе

Завдяки необмеженому трафіку від оператора Білайн, абоненти в режимі теперішнього часу можуть становити оптимальні маршрути для знайомства з визначними пам'ятками міста або країни.Крім того, така послуга дозволяє без обмежень оплачувати покупки, зроблені в інтернет-магазині, а також ділитися своїми враженнями від поїздки до соціальних мереж та популярних месенджерів. Клієнти оператора можуть без обмежень завантажувати фотографії та відео.

Цього року є багато заходів, які рекомендується відвідати туристам у США, Малайзії, Південній Кореї та Тайвані. Наприклад, в Америці у жовтні місяці туристам рекомендується відвідати концерти, що відбуваються у Метрополітен-опері, свято Дня Колумба, Хелловін та Октоберфест. У південній Кореї відбуватиметься міжнародний день феєрверків, який супроводжується красивими та дуже захоплюючими шоу-програмами.

Туристам буде цікаво познайомитися з унікальною культурою Тайваню та Малайзії. У цих країнах також рекомендується відвідати місцеві свята та барвисті фестивалі.

Як підключити послугу

Щоб підключити послугу «Безлімітний інтернет у роумінгу» необхідно ввести команду 11020171 відразу після прибуття в одну із зазначених країн. При цьому перші 100 МБ надається на максимально можливій швидкості, а далі автоматично дається 1 ГБ на високій швидкості за додаткову вартість 99 рублів. Після вичерпання цього ліміту швидкість знижується до 128 Кбіт/сек. Такої швидкості цілком достатньо для повноцінного спілкування в месенджерах та соціальних мережах.

Вартість послуги 199 рублів на добу. Плата списується після першого входу до Інтернету. Ця акційна пропозиція доступна для всіх абонентів, які перебувають на передоплатних тарифах. Акція діє протягом місяця, з 4 жовтня до 5 листопада 2019 року.