Ростелеком підвищив ціни без попередження

Anonim

Абоненти, які користуються послугами Ростелекому, були неприємно здивовані повідомленнями від провайдера, які повідомляли про підвищення розцінок на деяких тарифах. Зокрема оператор повідомив мешканців Санкт-Петербурга - своїх клієнтів - про те, що щомісячна абонплата за послугу «Інтернет» та оренду модему буде збільшена на 40 рублів.

З чим пов'язане підвищення тарифів

Повідомлення від оператора петербуржці отримали 21 жовтня, але в листах зазначено, що вартість послуг була збільшена ще 1 жовтня 2019 року. Це стало для багатьох користувачів великою несподіванкою.

Збільшення розцінок на інтернет пояснюється зростанням витрат на обслуговування мереж. Таку зміну абонплати провайдер трактує не інакше, як внесення невеликих змін у процес ціноутворення.

Незадоволені абоненти

У соціальних мережах та на спеціалізованих форумах активно обговорюють цю новину, при цьому абоненти дуже незадоволені підвищенням цін. Так в одній із груп користувачі дивуються не тільки з приводу частого підвищення цін на послуги Ростелекому, а й з приводу того, що про цінові зміни спромоглися повідомити лише через три тижні.

І знову про зв'язок 5G

Ростелеком – це один із найбільших провайдерів цифрових послуг та рішень у Росії. Цю компанію очолює Михайло Осєєвський, який раніше був віце-губернатором Санкт-Петербурга.

Цей ресурс підходить для розвитку мереж п'ятого покоління, а право на підключення соцоб'єктів слід розіграти на торгах, вважають телекомунікаційні компанії.

Компанії МТС, Мегафон та Білайн направили лист профільному віце-прем'єру М.Акімову 21 жовтня. Представник Ростелекома повідомив, що він не бачив цього листа, але нагадав, що частоти необхідні компанії для реалізації соціальної програми.