СберМобайл нагороджує своїх абонентів

Anonim

Прес-служба мобільного оператора СберМобайл заявила про те, що компанія вже має півмільйона активних абонентів. Півмільйонним абонентом оператора став багатодітний мешканець Нижнього Новгорода, співробітник будівельної фірми.

Подарунки від оператора

15 жовтня СберМобайл зафіксував півмільйонного абонента. Ним став Сергій Кремєшков, який живе в Нижньому Новгороді, батько трьох дітей та клієнт Ощадбанку. На подяку за такий вибір компанія подарувала йому рік безкоштовного мобільного зв'язку на будь-якому обраному тарифі.Крім цього до привітання приєдналися два партнери Ощадбанку, які входять до його екосистеми. Вони теж зробили Сергію чудові подарунки.

Компанія DocDoc надала абоненту можливість протягом року консультуватися онлайн у лікарів 40 спеціальностей найкращих московських клінік. А компанія instamart, яка займається доставкою продуктів харчування, подарувала сертифікат на суму 5 тисяч рублів.

Екосистема від Ощадбанку

На думку експертів, Ощадбанк поступово стає справжньою екосистемою. Цей фінансовий заклад може супроводжувати клієнтів практично з самого народження, роблячи їхнє життя комфортним та зручним. Оператор, запущений банком, вже став досить популярним серед користувачів різного віку. Багатьох приваблює якісний зв'язок та доступні розцінки на послуги. Користуватися таким зв'язком можна в будь-якій точці світу, для роумінгу передбачені особливо вигідні пропозиції.

Генеральний директор «Сбербанк-Телеком» подякував своєму 500-тисячному клієнту за зроблений вибір. Він висловив упевненість, що якість зв'язку обов'язково оцінить уся родина Сергія. Активація нових сервісів допоможе безлімітно користуватися месенджерами навіть у роумінговій зоні. Тепер можна залишатися на зв'язку навіть у тому випадку, якщо включений до тарифу інтернет-трафік повністю вичерпано.

Нагадаємо, що мобільний оператор, запущений банком, почав працювати восени 2018 року. Загалом за рік компанія змогла охопити своєю мережею 50 найбільших регіонів РФ. Планується, що за 2020 рік кількість регіонів зросте до 70.

Керівництво компанії вважає, що нових клієнтів залучає добре продумана тарифна лінійка, передбачена для людей різного віку, великий вибір сервісів та послуг, а також ефективна підтримка абонентів.