Чому Теле2 став найкращим за якістю послуг

Anonim

Оператор Теле2 підтвердив наявну сертифікацію контактного центру, який працює за єдиним європейським стандартом ISO 18295. Це вже повторне отримання документа, що свідчить про надання послуг високої якості. Примітно, що оператор Теле2 є єдиним власником такого сертифікату в галузі серед усіх телекомунікаційних компаній Росії.

Обслуговування клієнтів на вищому рівні

Серед усіх російських телекомунікаційних компаній оператор Tele2 першим зміг отримати сертифікат ISO 18295, сталося це ще в 2017 році.За два роки компанія повторно підтвердила сертифікацію. Це говорить про високий рівень професіоналізму співробітників, високу якість обслуговування клієнтів і вже відпрацьовані процеси управління центром підтримки абонентів.

На одне телефонне звернення від абонента в середньому йде 2 хвилини 20 секунд, при цьому очікування зв'язку з фахівцем займає не більше 40 секунд, що визнано найкращим результатом у галузі. Компанія прагне зберігати лідируючі позиції та досягається це, в тому числі, за рахунок ретельного контролю якості обслуговування. Майже 99% питань вирішують консультанти на першій лінії, включаючи і низку нестандартних проблем.

Контактний центр Tele2 найкращий

Для обробки запитів абонентів у контактному центрі Tele2 використовується інноваційна система управління окремими ресурсами, яка й допомагає досягти такої ефективності. У працівників контактного центру гнучке розклад, що складається з 50 тисяч варіантів змін.За рахунок цього клієнти можуть отримати відповіді на свої запитання у будь-який час, без тривалого очікування з'єднання з фахівцем.

Сьогодні колл-центр щомісяця обробляє до 3, 8 млн. запитів, при цьому клієнти знаходяться в 67 регіонах РФ. Оператори відповідають на запити по телефону, у спеціальному чаті та месенджері, а також електронною поштою. Ця компанія перша серед вітчизняних операторів почала використовувати для зв'язку з абонентами популярні месенджери.

Служба підтримки оператора щодня виконує колосальний обсяг роботи та демонструє просто еталонні для галузі стандарти. Оператори оперативно відповідають на дзвінки клієнтів, намагаючись підлаштовуватися під унікальний стиль спілкування абонента. Все це дозволяє зміцнити лояльність багатьох клієнтів і помітно підвищити рівень їх задоволення сервісом.