Білайн пропонує Xiaomi з потужною батареєю за 99 рублів на місяць

Anonim

Оператор Білайн пропонує купити смартфон Xiaomi Redmi 7A з потужним акумулятором лише за 99 рублів на місяць. Для цього, крім мобільного пристрою, потрібно купити будь-які аксесуари, а також стартовий пакет з тарифом «Анлім» на квартал або «Перші гіги» на 6 місяців. Після цього можна оформити кредит без будь-яких переплат на 2 роки і вносити щомісяця мінімальний платіж у сумі 99 рублів.

Як взяти участь в акції

Взяти участь в акції будь-який бажаючий, для цього необхідно купити один із смартфонів, які беруть участь в акції. Зробити покупку можна в інтернет-магазині чи в офіційному салоні оператора. Купуючи мобільний пристрій в інтернет-магазині, потрібно дотримуватися такої інструкції.

  • Вибрати модель, що сподобалася, і перейти до оформлення замовлення;
  • У формі вказують форму доставки самовивіз та адресу салону, де зручно буде забрати покупку;
  • Прийшовши до офісу, слід назвати номер свого замовлення та повідомити, що є бажання придбати смартфон за акцією.

Якщо телефон купується в одному з офісів мобільного оператора, то тут потрібно діяти трохи інакше.

  • Вибирають відповідну модель смартфона зі списку тих, що беруть участь у акційній програмі;
  • Підбирають зручний варіант покупки, з тарифом на 3 місяці або півроку;
  • Вибирають аксесуари.

Можна оформити кредит без будь-яких переплат терміном на 2 роки. У кредит можна взяти як окремо мобільний пристрій, так і весь акційний комплект.

Додаткові умови

В акційній пропозиції беруть участь 18 телефонів Xiaomi Redmi, вартістю від 6990 рублів, до 17990 рублів. При оформленні кредиту абонент платитиме від 99 до 530 рублів на місяць, але тільки при виконанні умов акції, вказаних організатором.

Купити акційні товари можна і в дилерських центрах, але тільки в комплекті з послугами зв'язку за тарифом Анлім на 3 місяці. Варто пам'ятати, що доступність кредитних товарів у дилерів не гарантована.

Вважається, що всі учасники, які купують смартфони в рамках акційної програми, повністю згодні з умовами, визначеними організатором. У разі виникнення якихось спірних питань вони вирішуються в рамках чинного законодавства.

У чому каверза

В умовах акції начебто все розписано красиво, але за фактом абонент переплачує за непотрібні аксесуари. Крім того, тільки для двох тарифів передбачено вигідне кредитування, але такі тарифні пакети підходять аж ніяк не всім.

Перед тим, як брати участь у такій акції, рекомендується уточнити всі умови. Це можна зробити в салоні оператора або телефоном гарячої лінії.