Абоненти Мегафону тепер можуть витрачати на зв'язок менше на 30%

Anonim

Оператор Мегафон оголосив про оновлення лінійки «Включайся!», до тарифів включено вигідний максимальний кешбек зі ставкою в 30%, який можна витрачати на оплату послуг зв'язку. Подібна пропозиція перша на вітчизняному телеком-ринку. Число клієнтів Мегафон постійно зростає і зараз перевищує 77 млн. чоловік.

Правила нарахування кешбеку

Розмір кешбеку для абонентів, які користуються лінійкою «Включайся», варіюється від 10 до 30%, залежно від періоду використання тарифу. Частина грошей повертається на рахунок від абонентської плати та оплати послуг роумінгу.

  • 10% – це так звана початкова ставка, яка надається всім абонентам, які підключилися до Мегафону;
  • 15% – дається через 3 місяці від дати підключення;
  • 20% – така знижка надається абонентам, які користуються послугами оператора 6-12 місяців;
  • 25% - отримують абоненти, які підключені 1-2 роки;
  • 30% - такий кешбек доступний всім абонентам, які понад два роки користуються послугами мобільного оператора.

Кешбек нараховується щомісяця, а використовувати його можна на оплату послуг зв'язку протягом року.

Вигода для абонентів

Нова пропозиція від мобільного оператора досить практична. На телекомунікаційному ринку є багато програм, де передбачено нарахування бонусних балів та віртуальних грошей, але здебільшого їх неможливо витратити на справді щось корисне.

Нова програма від Мегафону дає можливість кожному абоненту зі стажем понад 2 роки отримувати додаткову вигоду при оплаті послуг. Припустимо, абонент витрачає на зв'язок 500-600 рублів на місяць, за програмою лояльності він може отримати до 180 рублів знижки та витратити ці гроші на активацію додаткових опцій.

Наприклад, за 100 рублів можна підключити місяць безкоштовного користування відеохостингом, а за 50 рублів відключити тарифікацію на стаціонарні номери по всій країні. Абоненти, які мають маленьких дітей, можуть за 150 рублів активувати функцію «Батьківський контроль», що дозволяє контролювати всі переміщення чада.

Тобто за фактом абонент отримує не просто віртуальні гроші, а особливий інструмент, який дозволяє прокачати тарифний план, що діє, під свої потреби абсолютно безкоштовно. Великий плюс такої пропозиції в тому, що вона націлена на старих клієнтів оператора, а не на новачків, на яких зазвичай розраховані такі акції.

Зараз у Мегафону понад 77 млн. абонентів. Цей оператор побудував найбільшу мережу LTE/4G, яка складається з більш ніж 100 тисяч мобільних веж у 83 регіонах Росії.