МТС запускає програму з підготовки до ЄДІ

Anonim

Мобільний оператор МТС запускає унікальну програму комплексної підготовки учнів старших класів до ОДЕ та ЄДІ. На відомій освітній платформі Smart University будуть доступні курси з ряду основних предметів – російської та англійської, а також математики. Це дозволить школярам якісно підготуватися до державних іспитів.

Ефективність курсів

Керівник освітнього проекту МТС Я. Смирнов заявив, що компанія зробила черговий крок до впровадження високотехнологічної та водночас доступної всім бажаючим системи онлайн-освіти.Запуск унікальної програми підготовки старшокласників до обов'язкових іспитів допоможе якісніше підготуватися та отримати високі бали.

Ефективність таких курсів вже доведена. Так учні з першого набору здали ЄДІ з математики та англійської мови в середньому на 83 бали, що є досить хорошим результатом. Близько 36%, які здавали математику, увійшли до 6% кращих школярів, які показали найвищі результати по країні.

Особливості навчання

Незалежно від шкільної дисципліни, програма навчання кожного окремого учня вибудовується індивідуально. При цьому враховується не лише його реальний рівень знань, а й цілі. Навчання можна проходити на стаціонарному комп'ютері, ноутбуці, планшеті та смартфоні. Для останніх пристроїв передбачено спеціальну мобільну програму, яка повністю повторює веб-платформу.

Перший урок пробний, його можна переглянути абсолютно безкоштовно.На цьому занятті викладач оцінює рівень знань учня і вже на підставі цих даних за допомогою особливого алгоритму формується індивідуальний план навчання. Ця ж програма досить точно вираховує, скільки саме уроків потрібно, щоб учень досягнув мети.

Вартість курсів поки невідома. Очікується, що оператор вже найближчим часом опублікує розцінки.