МТС продає розумний годинник для старшого покоління з безкоштовним зв'язком на 3 місяці

Anonim

Компанія МТС оголосила про запуск акції «Час виявити турботу про близьких». У її рамках можна купити смарт-годинник для старшого покоління Aimoto Senior та підключити його до вигідного тарифу. Завдяки таким годинникам люди похилого віку будуть завжди на зв'язку, а за необхідності зможуть швидко отримати допомогу.

Терміни проведення акції

Акція діє з 2 жовтня до 31 грудня 2019 року. Купити смарт-годинник можна в офіційних торгових точках МТС або фірмовому інтернет-магазині.Всі покупці годинника Aimoto Senior можуть підключити спеціальний тариф «Розумний пристрій». Крім цього, надаються особливі умови користування послугами зв'язку, терміном на 3 місяці.

Для чого потрібний смарт-годинник людям старшого покоління

Цей пристрій є універсальним гаджетом моніторингу життєвої активності літньої людини. Годинники цієї моделі повністю адаптовані під людей старшого покоління. Тут є кольоровий екран із великими символами, зрозумілий інтерфейс, а також гучний звук дзвінків та різних повідомлень. Пристрій має ряд корисних функцій, наприклад:

  • Вимірювання артеріального тиску і пульсу;
  • Відслідковування ознак падіння;
  • Визначення місцезнаходження людини.

Всі події, що відбуваються, моментально передаються на смартфон когось із близьких людей. Завдяки цьому рідні можуть не переживати за безпеку літньої людини навіть далеко від дому.

Крім цього, на годиннику є унікальний сервіс «Кнопка життя». Натискання кнопки SOS дозволяє зв'язатися з цілодобовим диспетчерським центром. Фахівці можуть допомогти в екстрених ситуаціях. За потреби буде викликано швидку допомогу, поліцію, МНС чи іншу службу. Про все, що відбувається, будуть оперативно повідомлені родичі.

Вартість послуги

Щомісячна оплата за тарифом «Розумний пристрій» та плата за послугу «Додатковий пакет 200 хвилин» списуються відразу.

З 4-го місяця обслуговування абонентська плата за тарифом «Розумний пристрій» складає 90 рублів на місяць, активація опції «Додатковий пакет 200 хвилин» обійдеться в 150 рублів на місяць.

Вся зазначена тарифікація дійсна лише за умови придбання годинника Aimoto Senior та стартового пакету в рамках акції. Якщо сім-карта з тарифом буде встановлена ​​в інший мобільний пристрій, то знижка не надається.При перевищенні ліміту хвилин, смс-повідомлень та інтернет-трафіку всі послуги тарифікуються за звичайними умовами для чинного тарифу.