Мегафон дарує безстрокову 20% знижку на зв'язок усім студентам

Anonim

Мегафон оголосив про початок акції, в рамках якої всі студенти можуть отримати 20% знижку на послуги. Взяти участь у цьому промо можуть абоненти, підключені до тарифів лінійки «Включайся!». Акція "Знижка 20% для студентів" діє з 3 жовтня у всіх фірмових салонах Мегафон. Промо доступно як для нових, так і для діючих абонентів, але для цього необхідно пред'явити карту москвича, яку видаються учням вузів очної форми навчання.

Як стати учасником акції

Сучасні студенти не уявляють своє життя без смартфона. У цьому мобільному пристрої вони зібрано все, від музики, соціальних мереж і популярних месенджерів, до важливих конспектів лекцій і закачаних книг. Співробітники Мегафон розуміють, що молодим людям дуже важливий якісний і недорогий зв'язок. Саме тому оператором було запущено акцію «Знижка 20% для студентів», яка дозволяє економити на зв'язку під час всього часу навчання.

Крім хорошої знижки, всіх учасників промо чекають додаткові подарунки від партнерів акційної програми. Які саме, можна дізнатися у фірмовому салоні зв'язку.

Щоб взяти участь в акції від мобільного оператора Мегафон, потрібно дотримуватися такої інструкції:

  • Відвідати фірмовий салон мобільного оператора;
  • Пред'явити карту москвича, яка видається студентам очної форми навчання.

Варто враховувати, що брати участь в акційній пропозиції можуть тільки ті абоненти, які користуються будь-яким тарифом з лінійки «Включайся!».

Обмеження

Варто враховувати, що абонентський номер учасника промо не повинен перебувати у добровільному чи фінансовому блокуванні. Учасники повинні пам'ятати про такі обмеження:

  • При переході учасника на тариф, який не заявлений у промо, дія цієї пропозиції припиняється;
  • Дія промо поширюється лише під час дії студентської картки;
  • Така знижка на послуги несумісна з іншими знижками на абонплату;
  • За однією студентською карткою можна лише раз взяти участь у цій пропозиції від оператора та підключити до нього лише один абонентський номер.

Участь в акційній пропозиції передбачає повну згоду з усіма зазначеними організаторами правилами. Вирішення спірних питань провадиться в установленому законодавством порядку.

Для діючих абонентів вартість послуг знижується на 20%, починаючи з другого місяця, за умови своєчасної оплати. Всі нові клієнти платять за зв'язок менше, починаючи з другого дня після підключення до тарифної лінійки. Далі оплата стягується раз на місяць.