Тариф Теле2 «Мій бізнес для інтернету»

Anonim

Мобільний оператор Теле2 заявив про запуск нового тарифного пакету та спеціальну лінійку інтернет-послуг для корпоративних клієнтів. Починаючи з 30 вересня, всім корпоративним клієнтам став доступний тарифний план без абонплати «Мій бізнес для інтернету». Особливість нової лінійки опцій для інтернету в тому, що клієнти можуть самостійно підбирати обсяг трафіку, який їм потрібний. Вартістю нової пропозиції є те, що всі невитрачені залишки переносяться на наступний місяць, але лише за умови своєчасної оплати послуг.

Опис нового тарифу від Теле2

Новий тарифний план «Мій бізнес для інтернету» без абонентської плати. Тарифікація у разі похвилинна. При необхідності бізнес-клієнт може за окрему плату підключити обсяг трафіку, який йому потрібний. На вибір надано кілька варіантів підключень.

  1. 10 ГБ інтернету. Вартість цієї послуги 300 рублів на місяць. Послуга доступна для юридичних осіб та корпоративних клієнтів. Опція сумісна з усіма тарифами, за винятком тих, що мають на увазі знижку на інтернет. Округлення трафіку відбувається у велику сторону до 150 Кб. При вичерпанні ліміту дія мобільного інтернету припиняється, для відновлення послуги потрібно підключити додатковий пакет. Щоб підключити пакет, вводять запит 2559021, для відключення – 2559020.
  2. 20 ГБ мобільного інтернету. Вартість цього пакета становить 400 рублів на місяць.В рамках цього пакету надається безлімітний інтернет на ніч. Варто враховувати, що швидкість може бути дещо обмежена під час використання файлообмінників. Щоб активувати безлімітний нічний трафік, необхідно розірвати сесію, яку було розпочато. Списання грошей провадиться щомісяця, в день початкового підключення послуги. Якщо на момент стягнення абонплати грошей на рахунку недостатньо, то доступ до мережі тимчасово обмежується до поповнення рахунку. Для підключення 2559031, для відключення – 2559030.
  3. 30 Гб інтернету. Цей пакет обійдеться абоненту 500 рублів на місяць. Послуга сумісна з усіма тарифами, за винятком тих, де передбачається знижка на мобільний інтернет. При вичерпанні ліміту доступ до мережі припиняється. В рамках пакету надається безлімітний трафік на ніч. Невикористаний трафік переноситься на новий розрахунковий період за умови своєчасного внесення абонплати. Для підключення вводять команду 2559041, для відключення – 2559040.
  4. 50 ГБ інтернету. За підключення цієї послуги доведеться заплатити 700 рублів на місяць. Послуга доступна юридичним особам та корпоративним клієнтам. Абоненти можуть користуватися безлімітним трафіком у нічний час, але для його активації слід перервати розпочату сесію і потім підключитися заново. Усі невикористані залишки переносяться наступного періоду. Для підключення вводять команду 2559051, для відключення – 2559050.

Послуга доступна абонентам Теле2 по всій території Росії. Виняток, як завжди, становить Крим та місто Севастополь. Тут діють окремі умови.

Послуги, включені до тарифу

У тарифному плані «Мій бізнес для інтернету» відсутня абонплата, а всі послуги оплачуються за фактом. Тарифікація щохвилини, при цьому дзвінки тривалістю до 3 секунд не тарифікуються, а далі округляються до хвилини у велику сторону.

  • Мобільний інтернет - 9 рублів за 1 Мб;
  • Дзвінки на всі номери свого регіону – 1, 50 руб/хв.;
  • Дзвінки всередині мережі Теле2 по Росії – 2 руб/ми.;
  • Дзвінки на інші номери російських операторів - 9 руб / хв.;
  • СМС-повідомлення у межах домашнього регіону – 1, 50 рубля за штуку;
  • СМС-повідомлення на всі Російські номери - 2, 50 рубля за штуку;
  • СМС-повідомлення на закордонні номери – 6 рублів за хвилину.

Для корпоративних клієнтів діють особливі умови під час перебування у роумінговій зоні.

  • Дзвінки до країн СНД – 30 рублів за хвилину;
  • Країни Європи та Балтії – 49 рублів за хвилину;
  • В інші країни – 69 рублів за минуту.

При знаходженні в Криму або в м. Севастополь абонент платить 3 рублі за хвилину дзвінків по Росії та 3 рублі за відправку одного повідомлення в будь-який регіон країни. Вартість 1 Мб інтернету теж коштує 3 рублі.

Що ще включено до тарифу

В даний корпоративний тариф входить ряд корисних безкоштовних послуг, про які слід знати. Сюди включені такі опції:

  • Чекання та утримання виклику;
  • Роумінг за кордоном;
  • Переадресація викликів;
  • Я на зв'язку;
  • Информер;
  • А ВІН.

Абонентам доступний і ряд інших послуг, наприклад міжнародний та міжміський доступ, а також доступ до контенту.

Не включено до тарифу та оплачується окремо

За потреби можна за окрему плату підключити додаткові послуги.

  1. Безліміт на YouTube – вартість послуги 5 рублів на добу. Послуга доступна для всіх тарифів, призначених для корпоративних клієнтів.
  2. Месенджери – абонплата становить 2 рублі на добу. За цю ціну абонент може безлімітно використовувати усі популярні месенджери.
  3. Плюс навігація - вартість послуги 2, 50 рубля на місяць.
  4. Instagram – всього за 5 рублів на добу можна безлімітно користуватися цією соціальною мережею.

Крім цього, керівник може підключити послугу «Контроль витрат». Це дозволить контролювати витрати працівників на мобільний зв'язок, а також при необхідності виставляти ліміт витрат за кожним із підключених номерів.

Як підключитися

Щоб підключити новий корпоративний тариф, необхідно зайти на сайт оператора та позначити там кількість стартових пакетів, яку необхідно отримати. Зробити це можна за допомогою спеціального лічильника на сторінці.

Далі керівник залишає заявку. Для цього у формі - праворуч на сторінці вказують:

  • Повна назва організації;
  • ІНН;
  • ПІБ керівника або довіреної особи;
  • Контактний номер для зв'язку;
  • Електронна адреса.

Після заповнення форми та відправки заявки фахівець зв'язується з керівником протягом кількох годин та обговорює деталі підключення. Одразу ж обговорюється зручний варіант отримання замовлення. Найчастіше стартові пакети кур'єр доставляє у зручний час за вказаною адресою.

Оформляючи заявку, керівник компанії дає згоду на обробку персональних даних.

Як відключити

Щоб відключити тарифний пакет, можна просто перейти на будь-який інший зі списку доступних. Всі актуальні варіанти можна переглянути в особистому кабінеті або на сайті оператора.

За потреби керівник може розірвати договір у фірмовому салоні. Але для цього не повинно бути заборгованості за рахунком.

Інші умови

Якщо абонент протягом 4-х місяців не здійснює жодних дій, які тягнуть списання коштів з рахунку, то починає стягуватися абонентська плата в розмірі 30 рублів, за кожен підключений номер, за яким не було руху грошових коштів. Абонентська плата починає стягуватися доти, доки на рахунку не залишиться грошей або поки абонент не поповнить мобільний рахунок.

Якщо абонент не користується мобільним номером протягом півроку і при цьому рахунок не поповнюється, це призводить до розірвання договору на надання послуг з ініціативи абонента. У цьому випадку можуть бути заблоковані окремі номери, за якими не було руху коштів.

Переваги нового корпоративного тарифу

У нового бізнес-тарифу є безліч переваг, за рахунок яких тариф точно стане популярним у корпоративних клієнтів. До плюсів можна віднести сторони:

  • Відсутність абонентської плати. Клієнти оплачують дзвінки та інтернет-трафік за фактом, не переплачуючи зайві гроші;
  • За потреби можна підключити додаткові пакети інтернету від 10 ГБ до 50 ГБ. При цьому на всіх пакетах понад 20 Гб абоненти мають можливість користуватися безлімітним трафіком у нічний час;
  • При своєчасній оплаті послуг залишки не згоряють, а переносяться на новий період. У цьому випадку вони використовуються в першу чергу;
  • При поїздках країною не потрібно доплачувати за дзвінки та інтернет-трафік, всі послуги тарифікуються за розцінками свого регіону;
  • Всі дзвінки між абонентами Теле2 всередині свого регіону підключення абсолютно безкоштовні;
  • Немає нав'язаних підписок та послуг, користувач сплачує тільки за ті послуги, які підключив самостійно;
  • У керівника є можливість контролювати всі витрати співробітників, за потреби може бути виставлений певний ліміт.

Оператор Теле2 пропонує корпоративним клієнтам кілька тарифних пакетів з різними умовами обслуговування. Перш ніж підключати один із них, слід уважно вивчити умови та за необхідності отримати консультацію по телефону гарячої лінії. Фахівець вислухає всі побажання клієнта і на підставі цієї інформації порадить, до якого тарифу найкраще підключатися.