Тарифи ВТБ-Мобайл

Anonim

З 25 вересня 2019 року в Росії почав працювати новий віртуальний оператор ВТБ-Мобайл. Цей оператор не має своїх вишок мобільного зв'язку, тому він працює на обладнанні компанії Теле2. Послуги зв'язку доступні не лише клієнтам однойменного банку, підключитися до мережі можуть усі бажаючі, але в цьому випадку є низка застережень за ціною. Активним клієнтам банку доступний безкоштовний пакет «Базовий», в який входить 3 ГБ інтернету, 150 хвилин дзвінків і 50 смс-повідомлень на місяць.

Тарифний конструктор «ВТБ-Мобайл»

Підключитися до нової мережі можуть усі бажаючі, незалежно від того, є клієнтами банку чи ні. Наразі стартовий пакет можна отримати у п'яти московських офісах ВТБ. При цьому базовий пакет послуг надається абсолютно безкоштовно до кінця місяця підключення.

Абоненти ВТБ-Мобайл можуть самостійно вибирати потрібний пакет послуг за допомогою спеціального конструктора. До підключення доступні пакети інтернету на 3 ГБ, 10 Г та 20 ГБ, та пакети для спілкування на 150, 500 та 1000 хвилин. У всіх випадках абоненту автоматично підключається 50 смс-повідомлень. При цьому базовий тариф, що складається із 3 ГБ трафіку та 150 хвилин, активним клієнтам банку доступний безкоштовно. Всі дзвінки всередині мережі безкоштовні та безлімітні.

Інтернет/ хвилини 150 хвилин 500 хвилин 1000 хвилин
3 Гб 200р (клієнтам ВТБ - безкоштовно) 300р (100р) 500р (300р)
10 Гб 300р (клієнтам ВТБ - 100р) 400р (200р) 600р (400р)
20 Гб 400р (клієнтам ВТБ - 200р) 500р (300р) 700р (500р)

Конструктор тарифів «ВТБ-Мобайл» у Москві

Протестувати новий зв'язок поки що можуть тільки жителі та гості Москви. Для отримання стартового пакета слід зайти в один із офісів банку ВТБ за адресами, вказаними на офіційному сайті. На вибір пропонується кілька варіантів надання послуг зв'язку.

Варто враховувати, що в таблиці вказано щомісячний платіж клієнта в тому випадку, якщо він є учасником програми лояльності та оплачує покупки мультикартою ВТБ на суму від 5 тисяч рублів на місяць. Якщо цієї умови не дотримується, то потрібно заплатити повну вартість послуг, а це плюс 200 рублів додатково до кожної зазначеної ціни.

Додаткові опції до пакетів хвилин та трафіку

За окрему плату можна підключити низку додаткових опцій, які дозволять спілкуватися з рідними та друзями без обмежень.

  • Месенджери – 50 рублів на місяць;
  • Соціальні мережі – 50 рублів на місяць;
  • Видеохостинги – 200 рублів на місяць;
  • Геосервіси – 50 рублів на місяць.

Окрім цього лише за 50 рублів на місяць можна підключитися до музичного сервісу і без обмежень слухати музику.

Оператор пропонує вигідні умови надання телекомунікаційних послуг у роумінгу. Тут передбачені спеціальні опції, які дозволяють значно економити на інтернеті та дзвінках під час перебування за кордоном. Є можливість підключення безлімітного інтернету в роумінгу всього за 350 рублів на добу.

Додаткові пакети до тарифу

Якщо основного набору послуг не вистачило, підключаються додаткові пакети. Спочатку в налаштуваннях передбачено автопідключення таких послуг.

  • Вартість 1 ГБ інтернету становить 50 рублів;
  • Вартість додаткових 100 хвилин розмов становить 50 рублей.

При необхідності такі пакети будуть підключатися автоматично доти, доки не підійде час оновлення тарифу.

Ціни на дзвінки понад пакети

У оператора передбачено низку послуг, які не входять до абонентської плати та оплачуються окремо.

  • Дзвінки на номери інших операторів по Росії при перевищенні ліміту - 1,5 рубля за хвилину;
  • Дзвінки абонентам, які проживають у країнах СНД – 30 рублів за хвилину;
  • Дзвінки до країн Європи та Балтії – 49 рублів на хвилину;
  • Дзвінки до інших країн обійдуться абонентам у 69 рублів за минуту.

Якщо абоненту не вистачило пакета повідомлень, включеного в абонплату, то вони теж оплачуються окремо. Смс-повідомлення всередині домашнього регіону та міжміські обійдуться в 2 рублі за штуку. Вартість міжнародних SMS становить 5 рублів за штуку.

Безкоштовний тариф «ВТБ-Мобайл» для власників Мультикарти

Особливо вигідно підключатися до нового оператора клієнтам ВТБ банку. Їм надається гарна знижка на послуги зв'язку, але при виконанні певних умов.

  1. Клієнт має бути власником Мультикартки від ВТБ банку.
  2. Картою повинні оплачуватись покупки на суму не менше 5 тисяч рублів на місяць.

У цьому випадку абонент може користуватися «Базовим» пакетом абсолютно безкоштовно. У такий тариф входить 3 ГБ інтернету, 150 хвилин та 50 смс-повідомлень.

Як підключитися до «ВТБ-Мобайл»

На даний момент підключитися до нового оператора можна тільки в офіційних офісах ВТБ банку, розташованих за такими адресами:

  • ДО «Кузнецький міст», м. Москва, вул. Різдвяна, д. 8/15, стор.1;
  • ДО «Центральний», м. Москва, Кузнецький міст, буд. 17, стор 1;
  • ДО «Тверський» 24, м. Москва, вул.Тверська, д.6/1, стор.7;
  • ДО «Сокіл», м. Москва, Ленінградський пр-т, д. 77, кор. 2;
  • МО, м. Жуковський, вул.Ломоносова, б.4.
Планується, що до кінця цього року отримати стартовий пакет можна буде практично в будь-якому столичному відділенні ВТБ банку. Крім того, вже у жовтні цього року стати абонентами ВТБ-Мобайл зможуть і жителі Санкт-Петербурга.

Для зручності користувачів було розроблено і спеціальний мобільний додаток. Завантажити його можна в офіційних магазинах AppStore та PlayMarket. Далі програму встановлюють на смартфон та авторизуються у системі. У цьому додатку можна самостійно керувати тарифним планом та контролювати витрати на послуги зв'язку.

Плюси та мінуси «ВТБ-Мобайл»

Незважаючи на те, що мобільний оператор почав працювати зовсім недавно, абоненти вже встигли побачити низку переваг. До плюсів цього віртуального оператора можна віднести такі пункти:

  1. Можливість самостійно налаштовувати тарифний пакет. Абоненти можуть самі визначати, скільки хвилин чи інтернету їм потрібно;
  2. Всі дзвінки всередині мережі по Росії безкоштовні та безлімітні;
  3. Вартість дзвінків та інтернету по всій Росії однакова. Винятком, як завжди, є Крим та м. Севастополь;
  4. Завдяки тому, що оператор працює на обладнанні Теле2, абонентам доступний високошвидкісний інтернет. При цьому швидкість мережі 3G досягає 42 Мбіт/с, а в мережі 4G - доходить до 150 Мбіт/с;
  5. Предбачено програму лояльності для клієнтів ВТБ банку, які активно користуються Мультикартою. У цьому випадку базовий набір послуг можна отримати безкоштовно;
  6. Можна додатково активувати безліміт не тільки на соціальні мережі та месенджери, але також відеохостинги та музичний сервіс;
  7. Вигідні умови надання послуг у роумінговій зоні. Є можливість підключити безлімітний інтернет лише за 350 рублів на добу;
  8. До кінця першого місяця з моменту підключення всі послуги надаються безкоштовно.

У даного оператора є й недоліки, про які слід згадати:

  1. Перш за все, сюди треба віднести те, що послугами зв'язку поки що можуть користуватися лише жителі столиці, та й отримати стартовий пакет можна лише в 5 офісах компанії.
  2. Минусом є і те, що абонентам, які не є клієнтами банку ВТБ та власниками Мультикарти, платити за послуги потрібно на порядок більше.
  3. Конструктор не зовсім зручний, тому не дозволяє підключити пакет без трафіку або без хвилин. А багатьом важливо просто користуватися інтернетом і зовсім не потрібні хвилини.
  4. Немає кешбеку та бонусів.
  5. Додаткові пакети хвилин і гігабайт налаштовані так, що підключення автоматичне. Це не зручно.
  6. У віртуального оператора немає прихованих підписок і списань. Абонент платить тільки за ті послуги, які він підключив самостійно.
  7. Включені до тарифу хвилини, смс та гігабайти не переносяться на наступний місяць.

Поширені запитання

На перших порах у абонентів нового віртуального оператора виникає багато запитань.

Як перейти до оператора зі своїм номером?

Абоненти інших російських операторів можуть перейти на ВТБ-Мобайл зі своїм номером. Для цього слід звернутися до офісу компанії з паспортом. Перед цим потрібно переконатися в тому, що номер оформлений саме на цього абонента. Крім того, перед старим оператором не повинно бути заборгованості, інакше перенесення номера буде неможливим.

За добу до перенесення номера абонент отримує SMS-повідомлення, де міститься інформація про точний час реєстрації в мережі ВТБ.

Як користуватися зв'язком безкоштовно?

Для цього необхідно бути власником Мультикарти та активно нею користуватися.Якщо за місяць абонент витратив понад 5 тисяч рублів, то наступного місяця користуватися мобільним зв'язком можна буде безкоштовно, але в рамках базового пакету послуг. До нього включено 3 ГБ інтернету, 150 хвилин та 50 смс-повідомлень.

Як використовувати Мультібонус від ВТБ?

Нараховані бонуси можна використовувати для оплати додаткових послуг зв'язку. Подивитися кількість доступних бонусів можна в особистому кабінеті.

Як поповнити рахунок?

Поповнити рахунок можна кількома способами, тут кожен вибирає найбільш прийнятний для себе варіант.

  1. Через мобільний додаток ВТБ-Мобайл. У налаштуваннях знаходять розділ оплати послуг, далі вводять номер банківської картки та підтверджують операцію.
  2. На офіційному сайті оператора входять до особистого кабінету та здійснюють оплату.
  3. Доступна оплата і через банкомати ВТБ банку.

Після внесення абонентської плати надходить повідомлення про суму і баланс, що надійшла на рахунок. При необхідності всю фінансову інформацію можна знайти в мобільному додатку.