Абонентам Мегафон стали доступні популярні ігри

Anonim

З 2 ​​жовтня почав працювати власний ігровий портал Мегафона під назвою «Мегафон гри». Проект був запущений разом із партнером, Blizzard Entertainment. За рахунок цієї співпраці всім абонентам оператора стали доступні розробки Blizzard, при цьому оплачувати виставлені рахунки можна з мобільного рахунку. Про все це повідомила прес-служба мобільного оператора.

Що пропонує оператор

На першому етапі співробітництва мобільний оператор запропонував своїм клієнтам одразу 9 унікальних продуктів від компанії Blizzard.Усі їх можна придбати на новому ігровому порталі. Тут доступні карти різного номіналу для поповнення рахунку в іграх, включаючи такі популярні, як Diablo, Overwatch і World of Warcraft. Всі запропоновані продукти високої якості, з чіткою графікою та захоплюючим сюжетом.

У планах керівництва в найближчому майбутньому надати клієнтам безкоштовний трафік для сервісів та ігор на новій платформі для геймерів. Варто сказати, що для вітчизняної телеком-індустрії це перший досвід такого співробітництва. Надалі планується активно розвивати подібні проекти спільно з іншими ігровими корпораціями.

Російські телекомунікаційні компанії вже давно поглядають у бік ігрової промисловості. При цьому деякі з них мають власні проекти для геймерів. Подібний майданчик є у МТС, а у Ростелекома проект не виправдав очікування і тому через деякий час був закритий. Є власна платформа і Теле2. Тут абоненти будь-яких вітчизняних операторів можуть брати участь у захоплюючих турнірах та заробляти на цьому гарні гроші.

Вигідне співробітництво

Виробник найпопулярніших ігор у світі Blizzard зупинив свій вибір саме на операторі Мегафон. Ця компанія відома тим, що створює найоригінальніші та захоплюючі продукти для геймерів, де всі деталі продумані до дрібниць. Керівництво російської компанії впевнене, що такий сервіс буде затребуваний у абонентів різного віку.

Завдяки запущеному майданчику вдасться об'єднати партнерів компанії – розробників та видавців ігор. За рахунок цього діючі та потенційні клієнти Мегафону зможуть отримати доступ до найцікавішого контенту геймерів. Авторизуватися в системі можна всього в один клік.