Білайн запустив акцію з 70% знижкою на ТБ-приставки та річну підписку Amediateka

Anonim

До кінця 2019 року діє знижка на комплект Білайн ТВ - ТВ-приставка, крім цього абонент отримує річну передплату на сервіс «Amediateka в Білайн ТВ»! Всі учасники акції можуть не тільки придбати вказаний комплект із гарною знижкою, заплативши 100% вартості, але й за необхідності оформити кредит на рік без будь-яких переплат лише за 375 рублів на місяць. Вартість комплекту складає 4500 рублів, знижка в цьому випадку майже 3,5 тисяч рублів. Купивши комплект в офіційному офісі оператора абонент отримує на касовому чеку унікальний код, активація якого забезпечить доступ до сервісу Amediateka.

Як стати учасником акції

Стати учасником акції нескладно, для цього необхідно пройти до будь-якого фірмового салону Білайн з паспортом.

  • Оформляють спільну купівлю ТВ-приставки та отримують код на річну передплату Amediateka. Покупку можна оформити як за повною оплатою, так і в кредит, без переплат;
  • Після цього менеджер видає покупцю ТВ-приставку та особливий код, роздрукований на касовому чеку;
  • Чек із кодом слід зберігати до його активації та не передавати зазначені дані третім особам.

В акційній пропозиції можуть брати участь фізичні особи, які є абонентами будь-яких операторів. Виняток становлять лише абоненти, які проживають у м. Севастополь та Криму.

Трохи про сервіс

Білайн ТБ дозволяє переглядати сотні телеканалів у відмінній якості. Серед них любителі знайдуть новинки кінопрокату, цікаві фільми, захоплюючі серіали та мультфільми. Переглядати контент можна не лише на телевізорах, але також на смартфонах та планшетах.

Користувачам доступні документальні та художні фільми, концертні програми та музичні шоу. Є можливість переглядати прем'єри нових фільмів у момент їхнього виходу на екран. Перегляд можливий російською мовою або субтитрами.

Завдяки приставці до перегляду доступно більше 200 телевізійних каналів, є і архів передач за 3 дні. Також тут зібрані фільми та мультики провідних студій світу. При цьому повністю відсутня реклама.

Як правильно підключити тюнер та активувати код

До обладнання від Білайн можна одночасно підключати до 5 пристроїв. Це дозволить переглядати кінофільми та передачі на різних екранах, не тільки вдома, а й у дорозі.

  • Підключають куплену приставку Біайн ТБ до свого телевізора, згідно інструкції;
  • Реєструються в системі Білайн ТБ по телефону або електронною поштою;
  • Заходять на сторінку «Відео», і тут обирають передплату «Amediateka»;
  • У потрібному розділі активують промокод і насолоджуються переглядом якісного контенту.

Після закінчення терміну дії спеціального коду послуги діють за звичайними тарифами. За потреби можна вимкнути автоподовження передплати. Зробити це можна будь-якої миті в особистому кабінеті, пересунувши бігунок навпроти послуги в неактивне становище.