Допомоги по вагітності та пологах: Гряде перерахунок

Anonim
Що ж саме нас чекає при перерахунку допомоги? Чи будуть якісь позитивні зміни? Вже з початку цього року в свою силу вступили зміни про декретних виплат, точніше про їх розрахунку. Раніше розрахунок вважали виходячи від розміру щомісячного заробітку за останній рік, то зараз враховуватися буде заробітна плата протягом останніх двох років.
Експерти кажуть, що такі зміни несуть за собою позитивні зміни у виплатах. Так, що не бійтеся народжувати і народжуйте якомога більше. До того ж, останнім часом створено багато сайтів за інтересами для майбутніх мам.
На цьому цікавому сайті ви зможете спілкуватися як з фахівцями, так і поділитися своїми переживаннями з іншими матусями, ділитися досвідом і просто підтримувати один одного в такий складний період життя. На всілякі питання, які тільки можуть виникнути у вагітної жінки, ви знайдете тут відповіді.

Вступили зміни про декретних виплат користувачок Твіттер «Милашка» пише: «Перерахунок справа хороша, може третього завести? Дітей багато не буває, адже вони ж найулюбленіші квіти в моєму житті ».
Редакція сподівається, що такі зміни в плані перерахунку допомоги спричинять за собою збільшення народжуваності. Адже що може бути краще дітей?