Нова система протипожежного оповіщення представлена ​​в Нижньокамську

Anonim
У школі номер 20 міста Нижнєкамська пройшла незвичайна презентація - там була встановлена ​​радіоканальні система оповіщення, яка працює на базі програмно-апаратного комплексу "Стрілець-Моніторинг".
Школярі тепер в разі пожежі будуть оперативно евакуйовані - на демонстрацію роботи нової системи приїхали представники адміністрації та пожежної охорони міста, які оцінили новинку найкращим чином. Планується продовжити установку подібного обладнання і в інших школах міста. Для школярів важливі потужні гучномовці, фахівців, педагогів і пожежників хвилює своєчасність і точність спрацьовування системи. Чи задоволені випробуванням "Стрілець-Моніторинг" залишилися всі.

«Стрілець-Моніторинг» попередить і викличе пожежників Пояснимо, що "Стрілець-Моніторинг" - це вітчизняна розробка, що представляє собою комплексну систему моніторингу та оповіщення громадян про виникнення надзвичайної ситуації.Техніка автоматично передає сигнал про пожежу, що виникла на спостережуваному об'єкті, на пульт протипожежної охорони 01, а в разі інших надзвичайних ситуацій оповіщає всіх жителів міста через потужні гучномовці, встановлені табло "біжучий рядок", підключені до системи домофони. До цієї системи можна підключити навіть хворих, яким надаватися пристрій персонального оповіщення БРАСЛЕТ-Р.

Від швидкості приїзду пожежних залежать життя Нижнекамская школа не першовідкривач цієї новинки, такі системи вже працюють в Володимирській, Вологодської і Нижегородської областях, Краснодарському, Пермському і Красноярському краях, Республіках Дагестан і Татарстан.
Відзначимо, що введення подібної системи оповіщення, яка працює на всьому просторі міста, допоможе запобігти численні жертви, трагічна доля яких після пожеж в нічних клубах, будинках для людей похилого віку та лікарнях сьогодні для всіх очевидна.