Марина Дев'ятова - біографія співачки, сім'я, особисте життя, чоловік, діти, зріст, вага, слухати пісні онлайн 2019

Anonim

Біографія Марини Дев'ятова

Марина Володимирівна Дев'ятова - російська виконавиця народних пісень, фіналістка телевізійного конкурсу «Народний артист-3».

Популярна фолк-співачка Марина Дев'ятова

Дитинство і юність

Дев'ятова Марина народилася 13 грудня 1983 року в Москві, в сім'ї артистки хореографічного ансамблю ім. Насіння Дунаєвського Наталії Миколаївни та народного артиста РФ, виконавця народних пісень Володимира Сергійовича Дев'ятова. Батьки розійшлися, коли Марині виповнилося п'ять років. Згодом Наталя вийшла заміж вдруге. З вітчимом у Марини склалися чудові стосунки.

Співачка Марина Дев'ятова з батьками Бабуся і дідусь майбутньої артистки (по материнській лінії) - вихідці з Рязані свого часу осіли в Москві. Бабуся працювала закрійницею, а дідусь був водієм тролейбуса. Як згадувала Марина, саме на дідової роботі почалася її вокальна кар'єра: чоловік брав внучку з собою, і вона оголошувала зупинки і співала, поки тролейбус їхав за маршрутом від Іванівського до Вихіно.

Дитячі фото Марини Дев'ятова Як і її старша сестра Катерина, Марина була артистичним дитиною, тому її рано віддали в музичну школу (клас фортепіано). У 1999 році 16-річна Дев'ятова вступила до музичного училища ім. Альфреда Шнітке, а в 2003 році, після його закінчення, стала студенткою Академії ім. Гнесіних.

Маленька Марина Дев'ятова з батьком Під час навчання Марина працювала викладачем в школі вокалу при Центрі російської культури і мистецтва під керуванням Володимира Дев'ятова і активно їздила з однокурсниками в музикознавчі експедиції - в російських глибинках студенти вивчали пісенний фольклор.Дипломне виступ Марини Дев'ятова в Генсінке (2005) Що стосується сестри Марини Дев'ятова, у неї не вийшло пов'язати життя з мистецтвом. Вона працює грумером і допомагає бездомним тваринам знайти новий будинок.

Сестра і племінники Марини Дев'ятова

Кар'єра

З початку 2000-х Дев'ятова часто виступала на музичних фестивалях конкурсах, а в 2003 році стала лауреатом конкурсу молодих виконавців естрадної пісні «Слов'янський базар».
На старших курсах Академії дівчину запросили в музичну групу «Індрік-звір», основний репертуар якої становили старовинні російські та слов'янські пісні в сучасній обробці. У 2005 році колектив успішно виступив на рок-фестивалі «Крила» в Тушино.

Марія Дев'ятова виконує народні пісні У 2006 році Дев'ятова пройшла кастинг телепроекту «Народний артист». Постійними суддями конкурсу були актор Геннадій Хазанов, співачка Альона Свиридова, композитор Максим Дунаєвський і продюсер Євген Фрідлянд. Переможцем проекту став співак монгольського походження Амархуу Борхуу (до 2013 року - соліст групи «Прем'єр-міністр»). Марина посіла друге місце, але приводу для розладу не було: дівчина знайшла тисячі шанувальників з різних країн. «Народний артист»: Марина Дев'ятова, перший виступ Після закінчення проекту Фрідлянд запропонував Дев'ятова укласти контракт з продюсерською компанією «FBI MUSIC». З цього моменту у Марини почалося життя затребуваною артистки, наповнена зйомками, гастролями і записами пісень.

На фото: Марина Дев'ятова і Варвара У 2007 році в складі делегації від Росії Марина вирушила в Гватемалу на церемонію вибору столиці майбутніх Зимових Олімпійських ігор-2014 року - під час заходу співачка кілька разів на біс заспівала «Катюшу». Марина Дев'ятова - «Катюша», 2007 У 2009 році Дев'ятова випустила свій перший альбом «Не думала, не гадала», після чого на сцені московського Театрі Естради відбувся її перший сольний концерт. Слідом - виступ в Лондоні перед Єлизаветою II і іншими членами королівської сім'ї. Доводилося їй виступати і перед російськими лідерами Дмитром Медведєвим і Володимиром Путіним, главою Лівії Муаммаром Каддафі, президентом Казахстану Нурсултаном Назарбаєвим.

Серед шанувальників співачки - світові лідери У 2011 році Марина випустила альбом «Я щаслива». Через два роки дівчина покинула «FBI MUSIC» і вирушила у вільне плавання - вже через півроку, в листопаді 2013 року, був випущений третій акустичний альбом співачки «У місячному сяйві». Марина Дев'ятова і П'єр Нарцис - «Козачок» (2011) На рахунку Дев'ятова - сотні концертів, включаючи спільні виступи з відомими артистами: Олексієм Гоманом, Надією Кадишевої, молдавським оперним співаком методи Бужора, Миколою Басковим, італійським співаком Аль Бано, Варварою і іншими зірками міжнародної естради.

Особисте життя Марини Дев'ятова

В юності Марина Дев'ятова була закохана в людину набагато старше себе. Він помер від раку. Після тривалих відносин, що закінчилися настільки трагічно, а також невдалого роману з актором Миколою Демидовим Марина знайшла щастя з Олексієм Пігуренко, засновником бренду YogaBoga.

Марина Дев'ятова і Микола Демидов зустрічалися недовго Непрості відносини молодих тривали близько п'яти років. Молоді люди то розходилися, то жили окремо один від одного, але в підсумку в кінці жовтня 2016 року розписалися в московському РАГСі.

Марина Дев'ятова і її чоловік Олексій Пігуренко 16 лютого 2017 року елітної столичній клініці співачка народила доньку Уляну.

У 2017 Марина Дев'ятова народила дочку Уляну Дев'ятова не вживає алкоголь, не палить, займається бхакті-йогою і медитацією. У деяких інтерв'ю співачка розповідала, що стала вегетаріанкою після візиту на бойню в 2005 року.

Марина Дев'ятова - прихильниця індійської філософії Батько дівчини розповів, що Марина є кришнаїти - практики допомагають дівчині пізнати себе і знайти внутрішній спокій.

Марина Дев'ятова зараз

Паралельно з вихованням дочки співачка продовжує вести активне творче життя. Менш ніж через місяць після народження дитини Дев'ятова повернулася на зйомки програми «Сміятися дозволяється» на каналі «Росія 1», постійним учасником якої дівчина є ось уже кілька років. «Сміятися дозволяється»: Марина Дев'ятова - «Кадриль» Також дівчина взяла участь в концерті в Кремлівському Палаці, приуроченому до 75-річчя маестро Валерія Ободзінского, знялася в програмі «Настрій» на каналі «ТВ Центр», а потім вирушила з серією сольних концертів по Росії.
В майбутньому Марина планує попрацювати над хоровими проектами і побудувати заміський котедж в стилі швейцарського шале.