Італійські дизайнери створили мозаїчну меблі

Anonim
При світлі сонця вона грає всіма кольорами веселки.
Колекція мозаїчної меблів від італійських дизайнерів недавно була виставлена ​​на широкий огляд. Вона виготовлена ​​з гладких шматочків добре відполірованої неіржавіючої сталі. Предмети інтер'єру виглядають дуже помітно й незвично. Незважаючи на це, чудово вписуються в обстановку будинку. На вигляд їх можна прийняти за шматочки дзеркал.

Меблі-мозаїка Комусь може випадково здатися, що нержавіюча сталь виглядає холодно, але в квартирі або будинку такого ефекту не виникне. Вона просто буде створювати контраст з іншими предметами інтер'єру. Особливо добре, якщо кімната буде оформлена в світлих тонах. При попаданні на мозаїчну меблі променів сонячного або електричного кольору вона грає всіма кольорами веселки. Найголовніше, щоб предметів не було в одному приміщенні занадто багато. Досить двох-трьох для однієї кімнати.

Ну дуже оригінально Італійські меблі високо цінують у всьому світі. Унікальні колекції предметів інтер'єру можна підібрати під будь-яку кімнату, будь то дитяча, зал, вітальня або кухня.

Італійські меблі в наявності зі складу в Москві «В звичайну« хрущовку »таку не поставиш. Тут і килими потрібні, і паркет, і взагалі дизайнерське оформлення », - пише користувач Інтернету.
Редакція «» вважає, що і саму непривабливу кімнату, якщо є бажання, можна зробити твором мистецтва.