Голландці побудували офіс у вигляді паперового літачка

Anonim
У місті Гаага з'явилося дуже незвичайний будинок. У далекому тепер уже 1995 році група студентів Делфтського технологічного університету Голландії створила найбільшу в світі літаючу модель літака.
Літальний апарат був зроблений з простого паперу. Літак зміг піднятися в повітря, пролетів трохи більше 34 метрів і за це своє досягнення потрапив в книгу рекордів Гіннеса - 2003 року. Голландські архітектори вирішили повторити «подвиг» талановитих співвітчизників і придумали будівлю-літак.
- Зовнішні стіни незвичайного будинку, який служить робочим офісом, оброблені норвезьким мармуром і мають рифлену поверхню. Цікавий порядок вікон дозволяє віднести будівлю до стилю класичний модерн, - пише один з мешканців Твіттера.

Офіс-літак Внутрішньо простір організовано за принципом атріуму. Жоден куточок офісного простору не залишається без сонячного світла. Вікна дизайнери прикрасили візерунками з перфорацією. Недалеко від офісу-літака знаходяться бібліотека, житлові квартали і адміністративні квартали. В даний час послуги дизайнера інтер'єру вартість яких залишається досить прийнятною, доступні, практично, кожному. Для цього необхідно лише мати величезне бажання перетворити свій житловий простір в сучасний, затишний і функціональний інтер'єр, а професіонали обов'язково впораються з будь-який, навіть самої важким завданням.
Редакція сайту «» бажає читачам створити в своєму будинку ідеальний інтер'єр, що відображає їх індивідуальність.