Аватар - чарівна країна, де мрії стають реальністю

Anonim
Онлайн-гра стрімко набирає популярність.
Гра Аватар недарма згадується в її фірмовому слогані як світ, де збуваються всі мрії. Це віртуальна гра, в якій користувач проживає таке життя, про яку він мріє.
У Аватар можна ходити на улюблену роботу, прикрашати свій будинок так, як подобається, знайомитися і зустрічатися з друзями, купувати красиві наряди і навіть зробити спробу виграти джекпот. Захоплююча гра Аватар гідно оцінить всі досягнення гравця. Але слід пам'ятати, що секрети гри ретельно приховуються, буде потрібно немало часу, щоб їх відшукати.

Аватар Творці гри стверджують, що кожен геймер в аватар стає Особистістю. Цією Особистості є все. Гравець отримує квартиру, яку може оформити по своєму смаку і навіть розширити до бажаних розмірів. Йому дозволяється проводити в ній тихі вечора або навпаки, збирати у себе в гостях галасливі компанії. Звичайно, щоб купити предмети домашнього інтер'єру або придбати модний наряд для свого аватарчик, знадобляться гроші. А їх потрібно заробляти, за що гравець отримує спеціальні золоті монети.

Світ мрії В Аватар можна стати модним дизайнером, створювати твори мистецтва, заводити нові знайомства або навіть зіграти весілля своєї мрії. Як розваги можна вибрати прогулянки в парку, відвідування модного нічного клубу, салону краси або кафе. Загалом, розслаблятися так, як заманеться.

Побудуй свою мрію Багато гравців Аватар люблять спілкування. У грі з цією метою пропонуються романтичні поцілунки, дружні стусани, навіть жартівливі бої подушками. Щоб отримати максимум задоволення, творці гри рекомендують пошукати спеціальні коди для гри.
Аватар - це світ, який здатний зробити людину господарем свого життя. Цьому сприяють численні додатки, які дозволяють безкоштовно і протягом необмеженого займатися різними справами. І хоча Аватар - це всього лише світ мрії, хто сказав, що мрії не збуваються?