В уральській столиці з'явиться будинок, опалювальний за допомогою електрики

Anonim
До кінця поточного року в електродом заїдуть перші мешканці.
Незвичайний будинок в Єкатеринбурзі з'явиться в районі Академічний. У ньому тепло буде забезпечуватися не за рахунок традиційної системи опалення, а за допомогою електрики. Представники компанії-забудовника повідомили, що перші мешканці вселятся в будинок вже до кінця 2012 року.

Енергодім з'явиться в Єкатеринбурзі Новосели електродома класу В ++ в'їдуть у квартири з теплою підлогою. Він спочатку укладався в усіх приміщеннях. Саме тому звична система опалення тут не знадобилася, оскільки підлога з підігрівом може сам нагрівати повітря в кімнатах. У кожній з квартир буде розташований датчик терморегуляції, який дасть можливість господарям самостійно вибирати параметри опалення. Пам'ять датчика розрахована на рік, він здатний порахувати, на яку суму було витрачено електроенергії за цей термін. Жителям електродома послуги ЖКГ обійдуться в меншу суму, якщо вони навчаться правильно користуватися датчиком. Наприклад, для зниження температури в приміщенні вікна відкривати не варто, досить скористатися теплорегулятор. При будівництві для утеплення будинку застосовувалася теплозащитная фарба і спеціальна кладка.
Створити затишок в домі можна тільки за участю фахівців. Адже такі необхідні процедури, як монтаж домофона, підключення електроплити або укладання теплої підлоги краще довірити досвідченому майстру, щоб потім не довелося переробляти. Хочеться сподіватися на те, що в новому будинку все зроблено на совість.

Тепла підлога буде покладений в усіх квартирах «Цікаво, в яку суму обійдуться квартири в цьому будинку?», - цікавиться один з блогерів.
Редакція «» вважає, що витрати будуть виправдані.