Компанія Apple стала рекордсменом ринкової вартості

Anonim
Apple визнана найдорожчою корпорацією за всю історію розвитку капіталізму. Вартість акцій компанії досягла рекордної позначки і склала $ 664,7. Ринкова вартість Apple зараз складає $ 623 мільярда. Друге місце за ринковою капіталізацією зайняла нафтова корпорація Exxon Mobil, і треба відзначити, що її вартість в два рази менше. Колишній рекорд з 1999 року утримувала компанія Microsoft, але тепер їй довелося поступитися дорогу сильнішому супернику. Зараз експерти оцінюють ринкову вартість Microsoft в $ 257 мільярдів, однак, компанія як і раніше попереду планети всієї в абсолютному рекорді капіталізації.
Аналітики стверджують, що акції Apple різко злетіли вгору через очікуване виходу новинки смартфона iPhone, а також з тим, що компанія готується випустити на ринок дешевший і компактний планшетник iPad. І це поряд з тим, що продукція Apple відома на весь світ і користується величезною популярністю. Сучасну людину важко уявити собі без того чи іншого гаджета. Як правило, люди, що живуть в різних країнах, вважають за краще вибирати якісні і добре зарекомендували себе пристрої.Зараз хороший функціональний мобільний телефон можна купити навіть в Інтернеті. Наприклад, онлайн-магазин i-lak.ru пропонує широкий асортимент продукції Apple, з якого не складе труднощів вибрати мобільник, відповідний ритму і якості життя певної людини.

Планшетник - мрія будь-якого сучасного людини Планшетні комп'ютери увійшли в моду поряд з мобільними телефонами. Експерти вважають, що в доступному для огляду майбутньому важко буде уявити людину, котра має при собі планшетник. З ними важко не погодитися, адже ще кілька років тому скептики не вірили в те, що мобільники стануть невід'ємною частиною життя, так як вони були доступні тільки заможним людям. Купити iPad 3 - це значить забезпечити себе свіжою інформацією і можливістю займатися справами де завгодно. Розробники Apple орієнтувалися саме на це при розробці портативного комп'ютера.
Ті, хто спробував працювати на Apple iPad 3, визнають, що він не йде ні в яке порівняння зі звичайним ноутбуком. Модифікації планшетника удосконалювалися, і зараз гаджет представлений трьома моделями - 16Gb, 32Gb, і 64Gb. Пристрій дозволяє робити багато справ на ходу, так як без цього сучасна людина обійтися вже не може. Неправильно було б думати, що планшетник створений тільки для роботи. Apple iPad 3 чудово підійде і для розважальних цілей і ні в якому разі не розчарує свого власника, захопленого комп'ютерними технологіями.