Як вибрати золоті сережки - поради ювелірів

Anonim
Популярне прикраса стане ідеальним доповненням до гардеробу жінки.
Сережки із золота - прикраса на все часи. Воно універсально тим, що підходить практично до кожного жіночого образу. Правильно обрані сережки підкреслять індивідуальний стиль і, звичайно, подарують представниці прекрасної статі впевненість в собі. На даний момент будь-який інтернет магазин ювелірних прикрас пропонує багатий вибір сережок. Але, щоб правильно підібрати підходящий варіант, необхідно слідувати декільком важливим правилам. Звичайно, дуже важлива вартість. Ціна золотих сережок залежить від їх ваги. Якщо вони масивні і виготовлені з чистого золота, то оцінюються досить високо. Якщо ж вони мають середню ціну, то, швидше за все, зроблені з базового металу і покриті тонким шаром золота. Згодом цей шар стирається.

Сережки-гвоздики Сережки можуть відображати статус, талант, інтереси своєї власниці. Яскраві і сміливі фасони золотих сережок люблять представниці мистецтва. Вони вважають за краще незвичайні ювелірні прикраси, які обов'язково помітять і оцінять оточуючі. Шанувальниці модних віянь також вважають за краще креативні сережки. А ось старомодні натури вибирають класику або навіть консерватизм. Спортивні жінки купують сережки-гвоздики, які не будуть відволікати від справи. Якщо ж ставиться за мету привернути увагу, в цьому випадку дама обов'язково купить великі за розміром золоті сережки. Можна надіти скромний наряд і скромні золоті сережки до нього, підкресливши стиль. А можна до скромного поряд підібрати, навпаки, сережки оригінальні і незвичайні, зруйнувавши стереотипи і створивши незвичайний образ.

Масивні сережки - для світського рауту Звичайно, щоб правильно вибрати і купити ювелірні прикраси, потрібно врахувати безліч важливих моментів. Наприклад, до ділової зустрічі більше підійдуть класичні сережки. Скромні і невеликі сережки-кільця можна носити кожен день. Урочиста вечеря вимагає оригінальних, що кидаються в очі прикрас.

Для високих дівчат - довгі сережки «Трикутні або довгі сережки зможуть подовжити підборіддя, круглі зроблять особа круглим, об'ємні його розширять. Невисоким жінкам краще носити невеликі за розміром золоті сережки або гвоздики. Для середнього зросту краще вибирати довгі сережки. Високим жінкам можна носити і великі сережки. Біла шкіра вимагає прикрас з жовтого або рожевого золота, але ніяк не з білого, яке зробить особа ще блідіше », - радять ювеліри.
Редакція «» радить застосувати ці рекомендації при купівлі золотих сережок.