Брітні Спірс (Britney Spears) біографія, фото, особисте життя, її чоловік і діти, слухати пісні онлайн 2019

Anonim

Біографія Брітні Спірс

Брітні Джин Спірс - американська співачка, поп-ікона 2000-х років. Прокинувшись знаменитою після виходу в світ пісні «Baby, One More Time» в 1998 році, вона подарувала світові десятки хітів, включаючи «Oops, I Did It Again», «Gimme More» і «Toxic».

Брітні Спірс - поп-кумир Америки

Дитинство Брітні Спірс

Американська поп-співачка Брітні Спірс народилася 2 грудня 1981 року в місті Маккомб штату Міссісіпі. Однак дитинство артистки пройшло в Кентвуд Луїзіани. Сім'я знаменитості більш ніж звичайна: мама - вчителька в початковій школі, а тато - будівельник і кухар.У сім'ї Брітні, крім неї, є сестра Джеймі Лінн.

Брітні Спірс в дитинстві До 9 років Брітні Спірс професійно займалася художньою гімнастикою і навіть брала участь в регіональних змаганнях.

Маленька Брітні Спірс подавала надії в спорті Брітні співала з дитинства. У дитячому садку на випускному дівчинка виступила з християнської піснею під назвою «Що це за дитя». Кар'єру співачки Спірс почала з церковного хору в баптистській церкві. На зборах віруючих в Кентвуд, де постійними прихожанами були батьки дівчинки, Брітні виконувала різні релігійні гімни.
Мама майбутньої зірки Лінн бачила талант дочки і вирішила допомогти їй будувати кар'єру. Брітні Спірс постійно ходила до репетиторів з танців і вокалу, мати заохочувала «домашні виступи» маленької дочки, а так же водила малу на різні конкурси юних талантів.

Брітні Спірс з дитинства захоплювалася співом Після того, як маленька Брітні Спірс отримала перемогу в усіх місцевих конкурсах, які тільки можна, Лінн відвезла дочку в Атланту на кастинг в рімейку знаменитого в 50-і роки телешоу «Клуб Міккі Мауса».
У 8 років Брітні потрапила в «Новий клуб Міккі-Мауса» каналу «Дісней», і це не дивлячись на те, що продюсери визнали її занадто молодий. Протягом наступних трьох років Брітні навчалася в нью-йоркській акторській школі Professional Performing Arts School в Манхеттені і брала участь в різних постановках, в тому числі в 1991 році в «Ruthless!» ( «Безжальний»).

Брітні Спірс в шоу «Новий клуб Міккі-Мауса» каналу «Дісней» У 1992 році, коли співачці було 10 років, Брітні Спірс взяла участь і перемогла в конкурсі з назвою «Star Search» ( «У пошуках зірки»). Дівчинка виконала композицію «Love can build a bridge», яка дуже сподобалася журі, проте перемогу все ж віддали іншому конкурсанту.
Після цього Брітні вдруге потрапила на «Шоу Міккі Мауса» і 11-річна дівчинка стала МИШкетером. Спірс, до речі, була наймолодшою ​​учасницею шоу, на якому познайомилася з майбутніми зірками Крістіною Агілерою та Джастіном Тімберлейком.

Брітні Спірс і Джастін Тімберлейк знайомі з дитинства

Початок кар'єри Брітні Спірс - оглушливий успіх

У 1994 році шоу закрили і Спірс повернулася до Луїзіани, де вступила в звичайну середню школу. Під час навчання дівчина співала у дівочій групі Innosense. Однак, незабаром вирішила почати сольну кар'єру, пішла з колективу і записала демодіск. Пісні Лінн відправила на різні рекорд-лейбли. Диск сподобався продюсерам з компанії Jive Records і вони уклали зі співачкою контракт.

13-річна Брітні Спірс демонструє танцювальну майстерність Дебютний сингл Брітні Спірс «… Baby One More Time» вийшов в 1998 році. Його для співачки написав Макс Мартін, який свого часу забезпечив успіх Backstreet Boys. Пісня моментально стала популярною і очолила чарти. Однойменний диск з композицією став мультиплатиновим в Канаді, Франції, Швеції, Німеччини, Японії і Тайвані, світові продажі синглу перевищили 9 мільйонів копій. У Великобританії, наприклад, за всю історію музики лише три виконавця за першу тижні продали більше записів, ніж Спірс (серед них «The Beatles»), проте серед усіх рекордсменів Брітні була наймолодшою. У перший же день продажів в країні Туманного Альбіону розкупили 124 000 касет і дисків співачки.

Брітні Спірс в кліпі «Baby One More Time» Після першого альбому послідував не менш як успішний другий альбом під назвою «Oops! … I Did It Again». Влітку 2000 року співачка з альбомом вирушила у свій перший світовий тур. У тому ж році Брітні Спірс отримала дві нагороди Billboards Music Awards і стала номінанткой «Греммі» в категоріях «Кращий поп-альбом» і «Кращий живий виступ». Нова пісня Брітні Спірс і Will I Am - Scream & Shout А в цей час в усьому світі розгорається лихоманка імені Брітні Спірс. На ринок продукції потрапляють товари з зображенням співачки. Футболки, ляльки, календарі, гуртки розходяться блискавично. Паралельно з цим Брітні стає учасницею рекламної компанії Pepsi.

Брітні Спірс була обличчям реклами Pepsi У 2001 році вийшов третій альбом Брітні «Britney», відразу очолив всілякі хіт-паради і рейтинги.
Разом з мамою Брітні написала книгу «Heart to Heart» ( «Серцем до серця»), де описала своє життя до приходу популярності.

Книга Брітні Спірс і Лінн Спірс Паралельно з написанням книги Брітні Спірс організувала щорічну благодійну акцію для талановитих дітей з малозабезпечених сімей. Втім, на цьому благодійна діяльність співачки не закінчилася - дівчина регулярно жертвувала величезні суми постраждалим від трагедії 9/11 і жертвам урагану Катріна.
Приблизно в цей же час було скандальний виступ на премії MTV Video Music Awards. Брітні виступила на сцені разом з Мадонною і Крістіною Агілерою. Поцілунок співачок втрьох шанувальники пам'ятають досі. MTV Music Awards 2013: Брітні Спірс, Крістіна Агілера і Мадонна Знову Брітні Спірс з'явилася на сцені влітку 2003 року і через кілька місяців випустила четвертий студійний альбом «In The Zone», де виступила в якості і автора композицій, і продюсера. Альбом знову підкорив вершини хіт-парадів. Після четвертого диска Брітні пішла зі сцени, повернувшись лише в 2007 році з п'ятим сольним альбомом «Blackout», який був визнаний найгіршим за всю кар'єру співачки.

«Blackout» був визнаний найгіршим альбомом Брітні Спірс вийшов рік потому альбом «Circus» повернув Брітні колишню популярність. З 2010 року дівчина працювала над записом сьомого студійного альбому «Femme Fatale».

Брітні Спірс - брюнетка (кліп «Toxic») Крім кар'єри співачки дівчина проявила себе і в кіно. Перша серйозна роль Брітні Спірс - фільм «Перехрестя», що вийшов в 2002 році. За неї Спірс отримала «Золоту малину» в номінаціях «Гірша актриса» і «Найгірша пісня з фільму».

Брітні Спірс у фільмі «Перехрестя» У 2006 році дівчина зіграла епізодичну роль в серіалі «Уїлл і Грейс». У 2009 році в ефір вийшов документальний фільм про життя світової знаменитості «Брітні Спірс. Життя за склом ». Співачка сама запропонувала журналістам зняти фільм про неї.

Брітні Спірс в серіалі «Уїлл і Грейс» У 2009 Брітні Спірс нарешті почала виходити з кар'єрних ями. Вона знялася в спільному проекті з Мадонною і навіть записала нові альбоми. Так, в 2009 вийшов її диск Circus, в 2010 був записаний альбом Femme Fatale, але його «злили» в інтернет за два тижні до початку офіційних продажів.
У 2011 дівчина отримала премію MTV Video Music Awards з рук співачки Леді Гага.

Брітні Спірс і її діти, 2013 рік У 2012 році співачка стала головою журі американського ремейка шоу талантів «Фактор Х», за що канал FOX заплатив їй $ 15 мільйонів. Її підопічна, 12-річна Карлі Роуз Соненклер, стала срібним призером шоу. Незважаючи на успіх, від присутності в третьому сезоні Брітні відмовилася.

Брітні Спірс була суддею на шоу талантів «Фактор Х» У 2013 співачка записала пісню «Ooh La La» для мультфільму «Смурфики 2» і випустила сингл «Scream & Shout» спільно з репером Will I Am. У листопаді того ж року світ побачив восьмий студійний альбом Брітні Спірс, який отримав назву «Britney Jean». Перші сингли з платівки - «Work Bitch» і «Perfume» - миттєво стали хітами.

Альтернативний заробіток Брітні Спірс

Брітні Спірс займається не тільки творчістю, а дохід їй приносять не тільки концерти та продажу дисків. У дівчини виявилася відмінна комерційна жилка: вона випускала власне реаліті-шоу і написала 4 книги. Але тріумф її як бізнесмена пройшовся на парфумерію.

Брітні Спірс заробляє на випуск парфумів Духи Circus, випущені в підтримку однойменного альбому принесли співачці 14 млн доларів. Цей аромат навіть став найбільш продаваним в США в 2009 році. У 2013 Брітні випустила ще одні парфуми Island Fantasy. Всього під маркою співачки вийшло вже 7 ароматів.

Особисте життя Брітні Спірс

Після другого світового турне Брітні оголосила перерву в кар'єрі і розлучилася зі своїм бойфрендом Джастіном Тімберлейком, з яким зустрічалася 4 роки.

Брітні Спірс і Джастін Тімберлейк До речі, Тімберлейк при розриві повівся дуже негідно. Він постійно публічно заявляв, що Брітні його якимось чином зрадила, а також розповів світу, що позбавив невинності Брітні (сама ж співачка в цей час експлуатувала образ «останньої діви Америки» і заявляла, що хоче «почекати до заміжжя»).
На початку 2004 року Брітні вперше вийшла заміж у маленькій капличці в Лас-Вегасі за свого давнього друга Джейсона Олександра. Однак, шлюб тривав лише 55 годин. Тоді зірка заявила: «Так, це було божевіллям, але мені всього лише хотілося дізнатися, що означає бути заміжньою!».

Брітні Спірс і її перший чоловік Джейсон Олександр: вони одружилися в Лас-Вегасі Тут же співачка відправилася в третій тур, де познайомилася з Кевіном Федерлайном. Через три місяці пара оголосила про весілля і розписалася восени 2004 року. Восени 2005 року на світ з'являється перший син Спірс - Шон Престон Спірс Федерлайн. Через рік дівчина стала мамою вдруге. Сина Брітні назвала Джейден Джеймс.

Брітні Спірс і її другий чоловік Кевін Федерлайн

Скандали навколо Брітні Спірс

До цього часу «материнські здібності» Брітні вже двічі ставили під сумнів. Один раз її помітили за кермом автомобіля з Шоном Престоном на колінах, а вдруге вона вийшла з сином на одній руці, а в іншій тримала склянку води. Хлопчик ледь не впав з рук матері. Незграбні рухи Спірс зафіксували камери всюдисущих папараці.

Брітні Спірс вагітна Через кілька тижнів після народження другого сина Брітні Спірс подала на розлучення. Починався важкий, скандальний і болісний процес розлучення.

Після розлучення з Федерлайном Брітні запустила себе Під час нього Спірс не раз помічали в компанії відомої тусовщиці Періс Хілтон. Співачка почала розгульне життя - її помічали розгулює без нижньої білизни, звинувачували в зловживанні алкоголем і наркотиками, якими співачку постачав продюсер Сем Лафті.

Спірс в компанії відомої тусовщиці Періс Хілтон Після умовлянь рідних і близьких Брітні лягла в реабілітаційну клініку. Аналізи показали, що кров Брітні не містить шкідливих речовин, і її вирішено було відпустити на свободу.
У цей час діти Брітні Спірс і Кевіна Федерлайна перебували під наглядом батька, який в цей час домагався позбавлення Брітні права на побачення з синами.
У 2007 році Брітні Спірс повернулася на сцену з синглом «Gimme more» з альбому «Blackout». Шанувальники на «ура» взяли зірку, однак критики назвали нову пісню провальною. У тому ж році суд Лос-Анджелеса забрав у Спірс право опіки над синами, після чого співачка знову пустилася у всі тяжкі, включаючи публічні погрози самогубства. Життя співачки взяв під контроль її батько - Джеймі Спірс. Під його наглядом дівчина взяла себе в руки і почала роботу треба новими композиціями.

Брітні Спірс лиса У 2008 році суд не тільки не зняв з Брітні заборону на зустрічі з власними дітьми, але і визнав її тимчасово недієздатною. Право на опіку Шона Престона і Джейдена Джеймса передали Джеймсу Спірсу, який також став опікуном дочки. В цьому ж році Брітні довелося двічі пройти курс реабілітації в психіатричній клініці.

Брітні Спірс з синами Вирватися з порочного кола співачці допоміг її агент Джейсон Тревік, з яким у Брітні зав'язався роман в кінці 2009 року.

Брітні Спірс і Джесон Тревік Вони зустрічалися три роки, і справа наближалася до весілля - в кінці 2011 року Тревік зробив Брітні пропозицію, подарувавши дівчині кільце з 3-каратним діамантом. Церемонія була намічена на кінець 2012 року, проте шанувальникам співачки так і не вдалося стати свідками цієї події - на початку 2013 року Брітні і Джейсон розірвали заручини.

Сімейний відпочинок: Брітні Спірс з дітьми і Джейсоном Тревіком Брітні сприйняла розрив порівняно легко. Вона заявила журналістам, що тепер її головне завдання - бути мамою, і ця роль не дозволяє їй опускати руки і підлаштовуватися під обставини.

Брітні Спірс в 2016 році - старі помилки в минулому

Брітні Спірс зараз

Навесні 2015 року Брітні Спірс записала спільну композицію з австралійської співачкою Іггі Азалією - «Pretty Girls». Брітні Спірс і Іггі Азалія - ​​«Pretty Girls», 2015 рік Після презентації синглу Спірс розповіла, що щосили трудиться над дев'ятим студійним альбомом.