Мерилін Керро (Битва екстрасенсів) - біографія, фото, особисте життя, зріст, вага 2019

Anonim

Біографія Мерилін Керро

Мерилін Керро - естонська модель, екстрасенс, учасниця 14, 16 і 17 сезонів російської «Битви екстрасенсів». На цьому шоу їй не вистачило до перемоги всього одного кроку. Сама називає себе потомственої відьмою.

Загадкова естонська відьма Мерилін Керро

Дитячі та юнацькі роки

Мерилін народилася в передмісті естонського містечка Раквере. До слова, Мерилін Керро - справжнє ім'я, а не красивий псевдонім.

Мерилін Керро народилася в Естонії Батьки приділяли дочки мало уваги: ​​батько пив, а мати намагалася заробити, щоб прогодувати сім'ю. Велику частину часу дівчинка була надана сама собі, спілкуючись в основному зі своєю тіткою Сальме, яка займалася чаклунством і ворожінням. Вона і відкрила Мері двері в світ магії.

Дитячі фото Мерилін Керро Замість того щоб грати з однолітками, маленька Мерилін любила проводити спіритичні сеанси в покинутому сараї. Від тітоньки і прабабусі, яка теж, за сімейними переказами, була відьмою, їй дісталися в спадок магічні книги. Згідно з розповіддю Мерилін, в шість років її вдарило блискавкою, після чого вона почала бачити майбутнє.
Дівчинка почала приносити гроші в сім'ю з 13 років. Спочатку вона шила фіранки, влітку вирушала до Фінляндії на збір полуниці. А в 16 років вона разом з подругою втекла до Британії, де отримала роботу офіціантки. В Естонію вона повернулася через півроку, усвідомивши, що туманна Англія - ​​не для неї. Школу Мері закінчила з відзнакою, але продовжити освіту завадила відсутність грошей в сім'ї. Тому їй довелося влаштуватися на роботу: спочатку продавцем, потім фасувальницею на овочеву базу. Але таке життя не влаштовувала незвичайну дівчину, і вона подалася на курси моделей. Для цього у Мері були всі дані: при високому зростанні вона була дуже худенькою, так як в 16 років не з чуток зіткнулася з булімією. Недуга згодом вдалося перемогти, і з тих пір Мерилін - вегетаріанка.

В юності у Мерилін Керро було харчове розлад Мати, яка в молодості сама мріяла про подіумі і фотосесіях, була задоволена кар'єрою дочки і сподівалася, що це відверне Мерилін від занять магією. Однак сама Мерилін, перебравшись до Таллінна і присвятивши шість років модельного бізнесу, заняття спіритизмом не кинула.Як розповідала сама дівчина, під час одного з сеансів до неї з'явився дух прабабусі-відьми і вказав на її справжнє призначення.
Незабаром після цього Мерилін побачила, як її вітчим дивиться по телевізору російське розважальне шоу «Битва екстрасенсів». Вона зацікавлено стала спостерігати і розгадала всі завдання для учасників. Дівчина вирішила, що це знак, і вирішила сама взяти участь у передачі.

Мерилін Керро на «Битві екстрасенсів»

З цього моменту її доля круто змінилася. У 2013 році, потрапивши у фінал 14 сезону «Битви» і посівши друге місце, Мерилін придбала колосальний досвід і заслужила любов мільйонів телеглядачів. Перемогу здобув Олександр Шепс, який навіть готовий був віддати їй свій приз. Але Мері заявила, що сама повернеться за ним в наступному сезоні, і стримала обіцянку.

Дівчина стала найяскравішою учасницею 14-го сезону «Битви» У 2015 році вона взяла участь в 16-му сезоні «Битви екстрасенсів». Запам'ятали глядачі епізод, в якому організатори заховали в ящик череп нібито снігової людини. Зайшовши в кімнату, де лежали останки, Керро почала тремтіти і плакати. «Люди платять за це - одна жінка вже поховала чоловіка, будуть і інші смерті». За підсумками того випуску її визнали найкращим екстрасенсом. Але знову їй не вистачило лише одного кроку до перемоги, яку буквально вирвала у неї з рук пітерська відьма Вікторія Райдос.

Як змінювалася Мерилін Керро Але і ця невдача не зламала цілеспрямовану естонка. У 2016 році вона несподівано для всіх знову з'явилася в «Битві». Її третій прихід викликав подив і критику не тільки у суперників, але і в рядах телеглядачів. Однак Мерилін не звертала уваги на такі дрібниці і наполегливо йшла до своєї мети. І знову друге місце - перший дісталося містику Свамі Даші. Шанувальникам залишається тільки гадати, чи з'явиться їхня улюблениця в наступному сезоні «Битви» або піде приказці «Бог любить трійцю». Мерилін Керро про фінал 17 сезону «Битви екстрасенсів» Мерилін Керро користується плодами популярності на повну. У 2017 році вона відкрила магазин магічних предметів «Майстерня магії»: спочатку в Талліні, потім подібні магазини з'явилися в Самарі і Москві. На прилавку представлені різні амулети і талісмани, ляльки вуду ручної роботи та інші аксесуари для магічних ритуалів.

Мерилін Керро в своєму магазині магічних товарів

Особисте життя Мерилін Керро

Під час першого участі в «Битві екстрасенсів» Мерилін зблизилася з іншим учасником, молодим екстрасенсом Олександром Шепсі. Незважаючи на те, що дівчина тоді дуже погано говорила російською мовою, це не завадило молодим людям стати спочатку близькими друзями, а потім і романтичною парою.

Мерилін Керро і Олександр Шепс Вони оселилися під одним дахом і стали жити цивільним шлюбом. Закохані разом їздили на відпочинок, брали участь в проекті «Екстрасенси ведуть розслідування» і навіть подейкували про весілля і дітей. Олександр познайомив Мері зі своїми рідними, і вона стала частою гостею в їхньому будинку.

Парочка екстрасенсів жила разом Прийшовши на сімнадцятий сезон «Битви екстрасенсів», Мерилін натякнула, що вони з Сашком роз'їхалися і більше не живуть разом. На початку 2018 року з'ясувалося, що «естонська відьма» чекає дитину. Трохи пізніше ЗМІ дізналися і ім'я батька малюка: Марк Хансен, татуйований красень з Норвегії. Судячи з спільним фотографіям з Instagram, пара разом з осені 2017 року. 1 липня 2018 року біля пари народився чарівний синочок Каіус-Вільям.

Мерилін Керро і її коханий, норвежець Марк Ханссен

Мерилін Керро зараз

У 2018 році Мерилін стала мамою і весь час присвячує вихованню сина. У вересні вона показала фото підріс хлопчика і назвала його найдорожчою людиною на світі.