Чохли для iPhone тепер випускають з вбудованими електрошокерами

Anonim
Пристрій дозволяє захистити дорогу річ від крадіжки.
Чохли для смартфона стали випускати з вбудованими в них електрошокерами. З огляду на вартість iPhone і бажання мати його кожному цінителю мобільних пристроїв від Apple, зовсім не сама непотрібна міра. При приміщенні iPhone в футляр з електрошоком при натисканні кнопки останній пускає електричний розряд за допомогою двох металевих штирів. Це дуже ефективний засіб для того, щоб запобігти можливій крадіжку.

Чохол Якщо дивитися з технічної точки зору, то чохол Yellow Jacket здатний на те, щоб видати розряд в 650 тис. Вольт. Для протистояння раптового нападу цілком слушно. Більш того, користувач може бути впевненим в успіху, адже діставати з кишені електрошокер не буде потрібно. Чохол Yellow Jacket пропонується в чорному, жовтому, білому і рожевому виконанні для iPhone 4 і 4S. У найближчому майбутньому очікуються нові відтінки, крім того, чохли вийдуть для Galaxy S3 і iPhone 5. Новинка коштує 139 доларів.

Електрошокер для iPhone Потужні електрошокери є хорошим засобом самооборони, здатним забезпечити безпеку собі, а також рідним і близьким. Вони абсолютно легальні як зброю і здатні паралізувати нападника сильним ударом струму. Електрошокери випускаються різних моделей, тому їх вибір досить широкий, щоб можна було придбати для себе найбільш підходящий варіант. А вже електрошокер в чохлі, який легко поміщається і в маленькій сумочці, і навіть в кишені, - це взагалі чудове рішення проблеми.

Щоб зберегти смартфон «Менш дорогий смартфон буде випущений, швидше за все, в кінці року. Щоб знизити вартість, швидше за все, буде застосований дешевший матеріал для корпусу. А інші деталі збережуться або ж їх візьмуть зі старих моделей », - цитує Мережа представника компанії. Проте, навіть такі iPhone за своєю ціною доступні небагатьом, отже, чохли з електрошокерами і тут будуть бажаним придбанням.
Редакція «» в черговий раз пораділа креативному продукту творців iPhone.