Експерти розповіли про деякі види промислових клапанів для контролю тиску

Anonim
Фахівці розповіли про деякі види промислових клапанів для контролю тиску.
Експерти розповіли про види промислових клапанів, про їх головні характеристики і методах застосування.

Експерти розповіли про деякі види промислових клапанів Експерти versa valves кажуть, що бронзові клапани V-316 і Versa V / T універсальні, вони можуть впоратися з пневматичної будь-яким завданням, забезпечивши тиск від вакууму і до двохсот фунтів на квадратний дюйм. Клапани ці випускають з електромагнітним, а також ручним і механічним приводами. Бронзові клапани компанії Versa мають відмінні унікальними функціями. До них можна віднести блокування, ручний скидання, резервну котушку. Нові серії V, V-316 сучасних клапанів регулюючих для пневмоприводов сьогодні доступні з нержавійки. Збалансована конструкція кілець V316, V і T ущільнювачів вимагає мінімум сил, причому, незалежно від тиску регульованого для спрацювання пристрою.
Колекторні системи потрібні для установки алюмінієвих клапанів С3, 5 і 7 спільно, спрощення монтажу, усунення різних неполадок. Два, більш розподільних клапанів для контролю тиску можна встановити разом .можна змонтувати на плиті сполучної. Відзначимо, сьогодні можна купити необхідну продукцію Versa і оптом, і в роздріб. Компанії пропонують знижки оптовим покупцям. Клапани з нержавіючої сталі B316 потрібні для панелей аварійних відключень. Вони також підходять для застосування в самих агресивних середовищах.

Фахівці розповіли про види промислових клапанів Редакція сайту нагадує, компанія Versa пропонує величезний вибір промислових міцних надійних клапанів для використання в обробній, нафтогазовій галузях, мобільного та промислової пневматики. Компанія Versa сьогодні представлена ​​в таких категоріях промислового обладнання, як гідравліка, пневматика, запірна арматура і клапани.