Для чого можуть знадобитися завіси ПВХ

Anonim
Універсальні розділові елементи застосовуються в різних галузях.
Завіси ПВХ, асортимент яких представлений на сайті zavesa-pvc.ru, виготовляються з смугових стрічок і використовуються в якості розділового елемента а приміщеннях. Пластикові штори завіси мають досить широку сферу застосування. Вони гарні для ангарів, будівельних майданчиків, складів, автомийок. Їх використовують навіть в рефрижераторах і холодильних камерах. Завдяки цим виробам підтримання чистоти на окремо взятому просторі стане простішою процедурою.

Монтуються просто і швидко Що стосується кріплення таких завіс, то цьому сприяє прозора ПВХ-стрічка на гребінці. Конструкція кріплення проста, зламати її або зіпсувати при установці практично неможливо. Кріплення легко монтується до дерев'яної, металевої, бетонної стіни. Якщо не виходить прикріпити завісу до поверхні безпосередньо, знадобляться підвіси або спеціальні вирощувальні конструкції. Їх також можна придбати в компанії "Завіси ПВХ".

Спеціальне кріплення На даний момент силіконові завіси затребувані, перш за все, через свою зносостійкості. При їх монтажі не потрібно думати, коли їх доведеться замінювати новими. Служити вони будуть довго і не втратять при цьому свого привабливого вигляду. Монтаж їх теж вкрай простий: спочатку розміщується в потрібне місце стрічка для кріплення, а потім на неї накладається в окремо кожна зі смуг. При заміні завіси кріпити смуги можна на вже наявну стрічку.

Гарні для будь-яких приміщень