Антон Феоктистов біографія актора, фото, особисте життя і його дружина 2019

Anonim

Біографія Антона Феоктистова

Антон Феоктистов - це талановитий молодий актор, прекрасно проявив себе в театрі, в кіно і на телебаченні. У його фільмографії є ​​чимало цікавих ролей. А тому кожен з наших читачів, напевно, досить легко зможе для себе окреслити коло найкращих екранних робіт цього актора. Антон Феоктистов вміє бути нескінченно різним, а тому залишається близьким для багатьох мільйонів телеглядачів у всіх куточках СНД. Його називають висхідною зіркою російського кінематографа. Але наскільки ці слова близькі до істини? Розібратися в цьому вам допоможе ця стаття.

Дитинство і сім'я Антона Феоктистова

Антон Феоктистов з'явився на світ 9 грудня 1982 року в місті Новоалтайске. У цьому провінційному місті пройшли його дитинство і юність. У цьому ж місці Антон почав формуватися як актор.
Любов до драматичного мистецтва росла в душі хлопця поступово. Все почалося з перегляду голлівудських бойовиків і перших виступів в шкільних театральних постановках. Після цього Антон Феоктистов почав відвідувати також заняття позакласної секції акторської майстерності. Однак на самому початку подібні заняття були для нього тільки лише приємним хобі. Серйозно задуматися про акторську професію Антон вирішив лише в старших класах.

Біографія актора Антона Феоктистова в глибокій провінції Перший час він довго розмірковував над різними варіантами, але згодом вирішив все-таки зробити ставку на акторське мистецтво. Подібний розклад здавався йому привабливим, але, незважаючи на це, на іспити в Москву Антон Феоктистов все ж відправлявся з деяким внутрішнім хвилюванням.
Однак, врешті-решт, все завершилося благополучно. Суворі екзаменатори Школи-студії МХАТ відразу розглянули в неабиякому провінційному хлопцеві чималий потенціал. А тому Антон Феоктистов вже скоро став одним із студентів знаменитого театрального ВНЗ. У МХАТі Антон Феоктистов почав вчитися на курсі Д. В. Брусникина і Р. Е. Козака. Згодом молодий актор неодноразово зізнавався в своїх інтерв'ю, що саме ці дві людини зробили найбільший вплив на його формування як професійного актора.

Кар'єра Антона Феоктистова в театрі

У 2008-му році Антон Феоктистов закінчив навчання в Школі-студії МХАТ і став шукати для себе місце роботи. У підсумку «пошуки» виявилися недовгими і, зробивши коло, Антон Феоктистов знову повернувся до рідного alma mater. Талановитий молодий актор почав виступати разом з трупою Московського художнього театру і вже досить-таки скоро зумів привселюдно заявити про себе. Трейлер до фільму «Ванга / Вангелія» з Антоном Феоктістовим Свою першу роль в театрі наш сьогоднішній герой зіграв у виставі «Ундіна».В рамках даної постановки Антон Феоктистов виконав роль хороброго і сміливого лицаря Ганса. У підсумку саме цей образ приніс йому першу популярність у глядачів.
Після цього Антон Феоктистов також зіграв Вентічеллі в спектаклі «Амадей», Саймона Блісса в «Весняної лихоманці», Гаврила в «Коника-горбунок», а також багатьох інших персонажів в самих різних постановках.
Завершуючи тему театру, відзначимо, що після кількох років виступів на сцені МХТ, молодий актор перебрався в театр імені Пушкіна. На новому місці він зіграв кілька нових ролей, проте згодом плавно перекочував в світ російського кінематографа. Сьогодні Антон Феоктистов частіше працює в кіно, ніж в театрі, проте повністю залишити театр хлопець все одно не зумів. Як зізнається сам актор, замінити чимось іншим ту живу енергію, якою славиться театр, неможливо практично нічим. А тому вже зараз можна впевнено сказати, що в найближчі роки Антон, напевно, не покине рідних стін.

Антон Феоктистов в кіно

Що ж стосується кар'єри в світі кіно, то в цьому плані для Феоктистова все почалося досить стандартно. На четвертому курсі ВНЗ талановитого молодого актора примітила відома постановниця Каріне Фоліянц, яка працювала в той момент над новим романтичним серіалом «Два кольори пристрасті». Після недовгої розмови з хлопцем, режисер запропонувала йому пройти прослуховування на головну роль. У підсумку саме Антон Феоктистов з'явився на екрані в образі честолюбного провінціала Максима Павлова - одного з центральних персонажів всієї історії.

Антон Феоктистов одружений на актрисі Наталії Долгушин Серіал «Два кольори пристрасті» приніс молодому акторові перший успіх. Його стали часто запрошувати в різні телевізійні проекти, а тому вже дуже скоро в фільмографії Феоктистова з'явилося кілька нових цікавих ролей. Серед таких варто згадати історичний проект «Інститут шляхетних дівчат», фантастичну мелодраму «Ворожіння при свічках», а також російсько-український проект «Дві сторони однієї Анни».
У двох стрічках, названих в даному списку останніми, Антон Феоктистов знову зіграв головних героїв.
Завдяки роботі на телебаченні наш сьогоднішній герой дуже скоро став найпопулярнішим та найбільш упізнаваним актором. Режисери і продюсери закидали його новими сценаріями, проте сам Антон Феоктистов досить скрупульозно підходив до вибору своїх ролей. Саме тому нові роботи в його фільмографії з'являлися нечасто. Але кожна нова роль залишалася абсолютно особливою історією.

Антон Феоктистов зараз

В останні кілька років Антон Феоктистов представив глядачам чотири своїх нових роботи. Він зіграв разом з Анастасією Макєєвої в популярній комедії «Новини», а також постав перед глядачами в якості одного з другорядних персонажів в містичному проект «Вангелія». Крім того, російський актор також виконав центральні ролі в драмі «Шулер» і романтичному фільмі «Щасливий квиток».
Що стосується нових ролей, то в цьому плані все також складається для Антона Феоктистова досить райдужно. Він грає центральні ролі в театрі, а також регулярно отримує нові пропозиції про зйомки в кіно. Відомо, що в 2014-му році актор повинен зіграти одну з ролей в російському фантастичному фільмі «Овечка Доллі була зла і рано померла». У цій картині Антон Феоктистов грає разом з Віктором Сухоруковим та Юлею Савичевой.
На початку квітня 2014 року на телеканалі «ТВ-3» стартував серіал «Тринадцять», де Антон грає Ігоря Ракітіна, спецкора газети «13», яка спеціалізується на розслідуванні містичних випадків.

Особисте життя Антона Феоктистова

В особистому житті актора все також давно розкладено по своїх місцях. Ось уже кілька років Антон Феоктистов перебуває у шлюбі з актрисою Наталією Долгушина. В даний час пара живе в Москві і мріє про дітей.