Чим хороша електронна черга

Anonim
Інноваційна система дозволяє систематизувати прийом відвідувачів.
Стояти в черзі - задоволення малоприємне. Тим, хто жив за часів СРСР, вони по-чому запам'яталися саме великими чергами. Звичайно, їх намагалися вирішити, створюючи попередній запис, що було вкрай незручно і для клієнтів, і для самих співробітників громадських установ. Але інформатизація дозволила вирішити цю проблему, коли з'явилася система електронної черги.

Електронна черга зручна для установ Система електронної черги від компанії «Автомат-сервіс» дозволяється спростити роботу співробітників і прибрати хаос і плутанину в діяльності банків, бірж праці, візових центрів, пенсійних фондів. З її появою скорочується час обслуговування, зводяться до мінімуму витрати на упорядкування процесів прийому і обслуговування. Монтаж скомплектувати системи проводиться досить легко і швидко.

Програмне забезпечення Сама система являє собою комплекс, куди входить інформаційне табло і електронний реєстратор. Сюди також додаються пульт, табло оператора, прилад звукового оповіщення. Працює вона просто і ефективно. Відвідувач закладу сам вводить дані в меню, після чого вибирає потрібний кабінет і отримує до нього номерний талон. Далі залишається тільки чекати виклику і не боятися того, що черга буде пропущена. Коли підходить час прийому, співробітник закладу натискає кнопку виклику, на екрані при цьому висвічується напис, що запрошує клієнта пройти в кабінет або підійти до вікна обслуговування.