У Санкт-Петербурзі відкрили новітнє виробництво світлодіодних світильників

Anonim
Підприємство "Оптоган" спільно з голландським концерном Philips вже запустили виробництво світлодіодних світильників, які призначені для дорожнього або вуличного світлодіодного освітлення Петербурга.
У цій урочистій церемонії запуску брали участь губернатор Петербурга Георгій Полтавченко, голова правління "Роснано" пан Анатолій Чубайс.
Варто відзначити, що зараз світлодіодні лампи знаходять найширше застосування. Наприклад, вбудовані світильники зараз майже всі виробляються саме з такими лампами. Також їх застосовують в світяться і світлодіодних плитках, подсветках доріжок, світильниках для доріжок, світлодіодних тротуарних плитках, дорожніх плитках, при вуличному освітленні, деяких інших системах освітлення.

У Санкт-Петербурзі відкрито новітнє виробництво світлодіодних світильників Як говорить генеральний директор ТОВ "Філіпс і Оптоган" Андрій Ріхтер, в цілому, інвестиції в реалізацію цього проекту склали мільйони євро. Новітнє підприємство здатне в Санкт-Петербурзі щороку випускати близько 55 000 світильників. Втім, є ресурс і для збільшення цих виробничих потужностей.
"Ми сьогодні орієнтуємося тільки на держзамовлення. І ринок збуту для нас - це Росія і багато країн митного союзу", - говорить Ріхтер. На сьогоднішній день локалізація виробництва в РФ становить 10-30% в залежності від виду світильника. І очікується, що ціна одного світлодіодного світильника становитиме в середньому 9 000 рублів.

Світлодіодні лампи знаходять найширше застосування сьогодні Один з блогерів Твіттера Морри пише: «Радує, що нове виробництво світильників запустили вже. Напевно, товар такий буде коштувати не дуже дорого, як було обіцяно ».
На думку редакції, нове виробництво сприяє тому, що в місті тепер з'явилися нові робочі місця.