Чоловік з маленьким членом - правила поводження

Anonim
Представники сильної статі нерідко переживають з приводу розмірів своєї чоловічої гідності. .
Так вже історично склалося, що особливо цінується великий розмір, який сприймається, як символ фізичної сили і переваги.
Як не дивно, дівчата часто посилюють комплекси своїх коханих. А адже в твоїх силах дати йому відчути себе справжнім героєм-коханцем.
Інструкція по застосуванню маленького члена:
Твій чоловік має гідність вельми скромних розмірів. Але ж ти його любиш і з радістю приймаєш саме таким.
Правило перше: Ні в якому разі не вказуй на маленький розмір. У пориві гніву ти можеш сказати щось на кшталт: «Та й не боляче ти мені потрібен зі своїм маленьким членом!» Через півгодини ти вже забуваєш про скандал, але він пам'ятає твої слова. Жарти щодо його розмірів теж бажано залишити при собі.
Правило друге:
Чи не перестарайся з компліментами, які ти використовуєш, щоб підвищити його самооцінку. Не треба кожен раз при вигляді його пеніса вигукувати: «Ах, який він величезний!» Це буде виглядати, м'яко кажучи, підозріло.
Правило третє і основне:
Люби кожну частину тіла свого чоловіка незалежно від розміру і форми. Тоді тобі не доведеться винаходити якісь способи поліпшення самооцінки коханого. Це вийде природним чином.
Ось кілька цікавих фактів, з якими ти можеш ненав'язливо познайомити свого коханого, який страждає від відомого комплексу.
1. У багатьох випадках чоловіки вважають свій член невеликим необгрунтовано: розміри малого пеніса коливаються від 8 до 10 см, пеніс ж більше 10 см вважається середнім.
2. У Стародавній Греції шанувався саме невеликий фалос. Аристотель писав: «Маленькі члени більш родючі, так як спермі доводиться долати меншу дистанцію».
3. Згідно з останніми дослідженнями, 20% іспанців мають не просто малий член, а мікропеніс, що не перевищує в довжину 7 см. Але ж це нація, про сексуальну силу якої ходять легенди.