Діана Шуригіна - біографія, фото, особисте життя, чоловік, зріст і вагу, нехай говорять, детектор брехні 2019

Anonim

Біографія Діани Шуригін

Діана Олексіївна Шуригіна - дівчина, яка прославилася після скандалу про зґвалтування в Ульяновську. Після того як її справа отримала громадський резонанс, Діана стала частою гостею ток-шоу на кшталт «Пусть говорят» і «Насправді».

Діана Шуригіна стала відома після скандалу зі зґвалтуванням

біографія

Діана Шуригіна народилася 12 червня 1999 року в Ульяновську. Батько Діани - Олексій Вікторович Шуригін (1979 р.н.) був далекобійником (після скандалу, за його словами, він залишив роботу через постійно надходили загроз). Мати - Наталія Шуригіна (1983 р.н.), до історії із зґвалтуванням дочки працювала в гіпермаркеті товарів для творчості.

Дитячі фото Діани Шуригін Наталя народила першу дочку дуже рано - їй ще не було шістнадцяти, коли Діана з'явилася на світло. У 2008 році у Діани з'явилася молодша сестричка Карина. Сім'я, спочатку ютівшаяся в кімнаті гуртожитку, потім перебралася на знімну квартиру, завжди гостро потребувала грошей.

Сім'я Діани Шуригін: батько, мати і молодша сестра Як стверджували знайомі Діани, вона ніколи не відрізнялася скромністю і зразковою поведінкою. Доказом тому - численні фотографії із соціальних мереж. Після історії зі зґвалтуванням Діана дезактивувати більшість своїх старих акаунтів, проте частина контенту встигла розлетітися по Мережі, як, наприклад, це відео. Діана Шуригіна в машині Журналісти запам'ятали Діану на спільному перекурі з батьком. Те, що він ніяк не реагував на затягується нікотином дочка, теж говорить багато про що. У травні 2015 року 15-річна Діана пішла з дому. Батьки забили на сполох і звернулися в органи з контролю бездоглядних дітей, які виявили дівчину вдома у повнолітнього Владислава Трошина. Шуригіна пояснила, що любить його і складається з ним в інтимні стосунки вже близько 4-х місяців. За наполяганням органів мама Діани написала на Трошина заяву. Улюблений Шуригін отримав рік обмеження волі.
Закінчивши 9 класів, Діана поступила в професійно-педагогічний коледж на контролера верстатних і слюсарних робіт.

Згвалтування Діани Шуригін

Історія, про яку стало відомо лише на початку 2017 року, сталася в ніч з 31 березня на 1 квітня 2016 року. Дівчина була в компанії хлопців, які відзначали день народження 20-річного друга на орендованому котеджі. Вечірка не обійшлася без міцного алкоголю і наркотичних курильних сумішей.

Шуригін згвалтували в ніч з 31 березня на 1 квітня 2016 року На ранок після вечірки Шуригіна подала до відділення поліції заяву про зґвалтування. За її версією, вночі один з гостей, Сергій Семенов (1995 р.н.) спробував зробити над нею дії насильницького характеру, скориставшись безпорадним станом Діани.

Сергій Семенов, засуджений за згвалтування Діани Шуригін Розслідування, яке тривало близько 8-ми місяців, закінчилося для молодої людини вироком до 8 роками і 3 місяців строгого режиму. Такий вирок був обумовлений тим, що, на думку суду, Сергій був в курсі юного віку Діани і розумів, що вона не хоче вступати з ним в інтимний зв'язок. Пізніше захист Семенова подала апеляцію, в результаті чого вирок пом'якшили до 3 років і 3 місяців. Однак в січні 2018 року молодий чоловік вийшов по УДЗ.

Популярність

Можливо, Діана так і залишилася б однієї з тисяч безвісних жертв зґвалтування, якби випадком в Ульяновську не зацікавилася телепрограма «Пусть говорят» на «Первом канале, до якої звернулися батьки Семенова з проханням висвітлити цю неприємну історію. Шуригін і її сім'ю, а також родичів і друзів Семенова запросили на зйомки в Москву.Батьки Діани їхати відмовилися, але дівчина вирішила будь-що-будь донести свою версію того, що сталося до глядачів. Перший випуск «Пусть говорят» з Шуригін У студії Андрія Малахова Діана розповіла свою версію події. Дівчина розповіла, що через хворе шлунка вона не могла пити пиво - довелося пити горілку. Трохи, через повагу до іменинника. У підсумку вона випила більше норми, пішла шукати подруг, але виявилася тет-а-тет в кімнаті з Семеновим. За словами Шуригін, він штовхнув її на ліжко і, не звертаючи увагу на опір, вдарив її по обличчю і згвалтував.
Родичі Сергія наполягали на тому, що статевий акт відбувався за взаємною згодою. Спливла інформація, що батько Шуригін вимагав з сім'ї підозрюваного мільйон рублів, щоб «зам'яти справу». Інші гості вечірки пригадали, що Шуригіна напилася і була сама не проти провести з ким-небудь час в ліжку, ну а після «зґвалтування» не поїхала додому, а продовжила пити як ні в чому не бувало.

Глядачів обурило фривольний поведінку Шуригін на шоу Мабуть, аргументи сторони Семенова виявилися переконливіше - після виходу випуску «Пусть говорят» в ефір на Шуригін обрушився шквал критики: Діану звинувачували в розпущеному поведінці і лжесвідченні. Серед людей, що встали на сторону Семенова, були і популярні блогери, наприклад, Мар'яна Ро. Цькування плачевно позначилася на здоров'ї Діани - вона попала в лікарню.

Знамените «На денці» Шуригін Відразу ж після виходу програми образ Шуригін став інтернет-мемів: в соціальних мережах з'явилися сотні пародій на дівчину, фотоколажів та навіть музичних треків на основі сказаних Діаною фраз. Фраза «на денці» пішла в народ і навіть оселилася на футболках. Буквально за кілька днів Шуригіна заробила мільйони передплатників в мережі Instagram.

Особа Діани Шуригін з'явилося навіть на футболках В найближчі 2 місяці один за одним вийшли ще 4 випуски «Пусть говорят», присвячених скандалу про зґвалтування. Під час нових випусків Діана і її батьки зізналися, що їх життя перетворилося на кошмар - в їх адресу надходять погрози, на матір було скоєно напад, а на машині Олексія Вікторовича прокололи шини.

Шуригіна стала кумиром для дівчаток-підлітків Влітку 2017 року Шуригіна разом з родиною через підвищеної уваги жителів Ульяновська перебралася до Москви, де влаштувалася на посаду барісти в кафе при торговельному центрі. Уваги фанатів і противників довго чекати не довелося: в мережі швидко з'явилися відео з Шуригін, розсердженої колючими зверненнями дізналися її відвідувачів. Діана Шуригіна в кафе Разом з тим їй почали надходити пропозиції співпраці від знаменитостей. Наприклад, Айза Анохіна (колишня дружина репера Гуфа) запропонувала їй місце в своєму салоні краси. Дівчина встигла поспілкуватися з Тетяною Навкою і Дмитром Пєсковим, Оленою Летючої, Миколою Фоменко. До неї регулярно підходили перехожі з проханням зробити спільне Селфі - Діана не відмовляла і з задоволенням показувала на камеру своє коронне «на денці». У липні 2017 року Андрій Малахов, ведучий ток-шоу «Пусть говорят», зняв фільм під назвою «Нове життя Діани Шуригін». У фільмі Діана пробувала себе в нових професіях і розповідала про життя після скандалу. Практично відразу ролик був видалений з каналу Малахова, однак відео залишилося на клоні каналу телеведучого malakhov 007. Також Малахов опублікував на своєму каналі YouTube кілька випусків шоу «Шури-мури з Діаною Шуригін». «Шури-мури з Діаною Шуригін». 1 випуск В кінці серпня 2017 Діана взяла участь у телепрограмі «Насправді», під час якої ведучий Дмитро Шепелєв разом з експертами знову розбирав ситуацію зі зґвалтуванням і перевіряв правдивість слів дівчини. На детекторі брехні Діана підтвердила, що говорить правду про подробиці скандалу. Однак родичі Сергія Семенова, які були присутні під час запису передачі, стверджували - постановка, брехня і монтаж.Насправді: Діана Шуригіна на детекторі брехні «Вона постійно йшла від відповіді, затіяла гру в пам'ятаю-не пам'ятаю. Зручно - пам'ятаю, незручно - не знаю, не пам'ятаю ». Сестра укладеного співчувала, що показання детектора брехні не можна прикріпити до матеріалів слідства і згадала, що Сергій двічі просив влаштувати йому перевірку на поліграфі, але обидва рази отримував відмову.

Особисте життя Діани Шуригін

За словами Шуригін, до скандалу вона зустрічалася з якимось молодим чоловіком, який на той момент служив в армії. Очевидно, що про відносини на відстані після піднялася галасу довелося забути.

Діана Шуригіна виходить заміж за оператора Першого каналу У серпні 2017 року Шуригіна повідомила передплатникам, що в жовтні виходить заміж за 29-річного телеоператора Андрія Шлягіна, з яким дівчина познайомилася на зйомках шоу «Шури-мури». Майже відразу ж після знайомства Діана переїхала до Андрія, а ще через 3 місяці Шлягін зробив своїй коханій пропозицію.

Фото з весілля Діани Шуригін Весілля відбулася 5 жовтня: закохані обмінялися кільцями в московському РАГСі №4 і продовжили святкувати в чайхане в Південному Бутово.

Діана Шуригіна зараз

У січні 2018 року засудженого за згвалтування Діани Шуригін Сергій Семенов вийшов з в'язниці по УДО (умовно-дострокове звільнення). Молода людина повідав пресі, що за цей час подорослішав і став розумнішим, зокрема, більше не буде зв'язуватися з дівчатами, подібними Шуригін, має намір отримати вищу освіту в іншому вузі і влаштуватися на роботу.
У червні 2018 у зв'язку з переїздом Сергія Семенова в Москву вийшов тематичний випуск «Прямого ефіру» з Андрієм Малаховим, в якому приятель і колега Діани Саша Чест, що допомагає їй зі створенням пісень, розповів, що Шуригіна зробила аборт від чоловіка, який, за його словами, зовсім не любить Діану, а піариться на її імені.