Hyundai представила новий хетчбек i20

Anonim
Нова модель Hyundai i20 повинна зміцнити становище цього автовиробника в Європі.
Автомобіль Hyundai i20 корейський автоконцерн вже позначив як найуспішнішу модель на сьогоднішній день. Цьому хетчбеку пророкують великий успіх в ЄС. Не дивно, адже дизайн цього поновлення розроблявся в спеціалізованому центрі в Рюссельсхаймі. Автомобіль отримав збільшені розміри, його салон став просторішим, а зовнішня обробка - солідніше. В цілому автомобіль вийшов ширшими, більший і солідніше. Колісну базу довели до 2570 мм, додавши 45 мм до габаритів попередника. Величина кузова стала 3995 мм, при цьому ширина зросла до 1710 мм, а висота трохи скоротилася до 1490 мм.
В цілому салон став просторішим, а його обробка - дорожче. Збільшився простір для ніг передніх і задніх пасажирів, зріс обсяг багажника до 326 літрів (1042 при складених задніх сидіннях). Таким чином оновлений Hyundai i20 фактично отримав характеристики, як у моделі класом вище. До речі, у великих містах такі машини люблять за місткість і прохідність, наприклад Hyundai в СПб - одна з найбільш часто зустрічаються іномарок.

Hyundai Santa Fe Майбутні власники із задоволенням відзначать покращений комфорт, знижений рівень шуму в салоні, переваги електропідсилювача керма і інші плюси моделі.Старими залишилися передні стійки McPherson і задня незалежна підвіска. У лінійці двигунів п'ять варіантів: два бензинові мотори 1,2 л (в двох варіантах потужності) і 1,4 л, два дизельних мотора 1,1 л і 1,4 л. Автомобіль буде оснащуватися мультимедійною системою, системою контролю за розміткою та іншими опціями. Його прем'єра призначена на осінній автосалон в Парижі, а до збірки моделі приступлять восени на заводі в Туреччині. Нагадаємо, що в 2014 році оновився також корейський кросовер Hyundai Santa Fe, у нього змінилася форма решітки радіатора, дверцята багажника отримала електропривод, були зроблені деякі інші зміни. Це досить нова модель і продається вона поки за старою ціною. В цьому ж році на водневі паливні елементи поставили іншу популярну модель виробника - Hyundai ix35. Цей автомобіль вже був показаний на московському автосалоні. Поки це тільки прототип, запасу палива в ньому вистачає приблизно на 600 км шляху.

Концепт Hyundai на водні Блогери вважають, що при відомому як корейських автомобілів, компанія цілком професійно веде промоушн своїх моделей. Однак багато досвідчених покупці почекають кінця року, коли більшість дилерів оголошують про акції та знижки на автомобілі.
Редакція порталу рекомендує придивитися до списків новинок і подіумах концептів на автовиставках - моделі, на заміну яким приходять нові розробки, повинні подешевшати в продажу вже зараз.